PRIVÉLES

Of je nu een beginnend of een ervaren zwemmer bent, voor het snelste resultaat biedt Personal Swimming privélessen aan. De intensieve één-op-één begeleiding zorgt niet alleen voor een effectieve training, maar geeft je ook de vrijheid om aan jouw eigen specifieke aandachtspunten te werken.

1-OP-1 MET ONZE TOPTRAINERS

Met één van onze personal trainers ga je in je eigen tempo aan de slag. De lessen worden gegeven in een apart gedeelte of eigen privé baan van het zwembad. Op die manier heb je alle rust en ruimte om te werken aan je techniek. De privélessen van Personal Swimming zijn heel geschikt om verschillende slagen aan te leren. Dus kun je bijvoorbeeld nog helemaal geen borstcrawl zwemmen, dan is ons advies om met een privéles te starten.

Ook voor de wat meer ervaren zwemmer bieden de privélessen alle gelegenheid om een specifiek element van de techniek aan te pakken. Wil je bijvoorbeeld werken aan een betere stuwing, de inzet van de catch verbeteren, zoek je de juiste begeleiding in voorbereiding op een triathlon of wil je sneller gaan zwemmen? Onze coaches werken graag aan jouw progressie. Wil je in het buitenwater aan de slag? Dat kan, check onze Open Water Training pagina voor meer informatie.

SCHRIJF JE IN!
VANAF €85 PER LES

Prijs is inclusief toegang tot het zwembad. De lessen kunnen worden gevolgd door maximaal 2 personen.

VOOR WIE

Alle zwemmers die graag 1 op 1 aan de slag gaan en beter of sneller willen leren zwemmen. Van beginnend to gevorderde zwemmer, banen zwemmer, triatleten, open water of vereniging zwemmer. Vaak zien we bij de gevorderde zwemmer een techniek die verkeerd is aangeleerd, waardoor ondanks veel trainen geen vooruitgang meer wordt geboekt. Door de specifieke onderdelen van de techniek opnieuw te doorlopen is vaak veel progressie te boeken.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

MEER INFORMATIE

 • De lessen kunnen worden gevolgd door 1 of 2 personen. Het is dus mogelijk om de Personal Trainingen samen met iemand anders te volgen en de kosten te delen. Prijs is inclusief toegang tot het zwembad.
 • Je kunt een les tot 24 uur van tevoren inboeken. Wil je morgen zwemmen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.
 • Je kunt je les tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren.
 • Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
 • Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek. Er is een testkit aanwezig in het zwembad, zodat je zwembrillen kunt passen.
 • Zwemplank en beendrijver: om alles uit de privélessen te halen, maak je gebruik van verschillende materialen zoals een bijvoorbeeld een basisset. We raden altijd aan om naast onze lessen ook zelf te gaan oefenen. Shop de verschillende items die we gebruiken in onze webshop! Met deze materialen kun je buiten de lessen om ook zelfstandig trainen en werken aan de techniekoefeningen die we tijdens de lessen doen.

Alle benodigdheden voor de Privélessen zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Zwemmers dienen minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Bij deelname jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming vereist van ouder of verzorger.

We maken gebruik van de Eversports app. Hierin kun je zelf via de app makkelijk je gekochte en geplande trainingen  beheren. Op basis van het aangeschafte pakket worden de trainingen op het door jouw gekozen tijdstip ingepland en toegekend aan je account.

In de Eversports App kun je de datum van je training tot 48 uur van tevoren om boeken of verplaatsen. Dus let goed op: na deze 48 uur is het niet meer mogelijk om de training aan te passen of op een ander moment in te halen.

Je kunt de Eversports app downloaden in de App Store.

Nadat je een Personal Trainingspakket hebt gekocht, kun je via onze Eversports online agenda zelf de trainingen inboeken.

PRIVÉLES PAKKETTEN

PAKKET 1

€95 voor één les

Werk met één privéles met onze topcoaches aan je zwemtechniek.

 • 1 privélessen

 • Train met 1 of 2 personen

 • Sloterparkbad Amsterdam

 • 4 maanden geldig

PAKKET 3

€270 (€90 per les)

In drie lessen begeleiden we je naar jouw specifieke doelen.

 • 3 privélessen

 • Train met 1 of 2 personen

 • Sloterparkbad Amsterdam

 • 6 maanden geldig

MEESTGEKOZEN

PAKKET 6

€525 (€87,50 per les)

Met zes lessen hebben we de tijd om dieper in te gaan op je techniek.

 • 6 privélessen

 • Train met 1 of 2 personen

 • Sloterparkbad Amsterdam

 • 6 maanden geldig

PAKKET 10

€850 (€85 per les)

Met een pakket van tien lessen leren we je (bijna) alles wat we weten!

 • 10 privélessen

 • Train met 1 of 2 personen

 • Sloterparkbad Amsterdam

 • 12 maanden geldig

TRAININGSMOMENTEN

Bekijk hieronder de standaard momenten waarop je bij ons privéles kunt nemen. In overleg is er altijd iets mogelijk, dus stuur ons een bericht als onderstaande tijdstippen voor jou niet handig zijn. Voor een actueel overzicht kun je kijken in onze online agenda. Hier zie je precies welke lessen al geboekt zijn de komende weken.

MAANDAG
DINSDAG
WOENSDAG
DONDERDAG
VRIJDAG
7.00 – 13.00 uur8.00 – 11.00 uur7.00 – 13.00 uur8.00 – 10.00 uur7.00 – 13.00 uur
19.00 – 22.30 uur18.00 – 22.15 uur

Er is geen snellere of efficiëntere slag om te zwemmen. Zeker als je de borstcrawl techniek goed onder de knie hebt, kun je met mooie lange slagen door het water glijden. De ligging is perfect horizontaal, het lichaam roteert goed van links naar rechts en de schouders hebben voldoende ruimte voor de overhaal en doorhaal. Het water wordt met de handen en armen efficiënt naar achteren gestuwd, met een ontspannen en kleine beenslag ter ondersteuning. Moeiteloos glijdt het lichaam door het water en wordt er steady aan twee kanten ademgehaald.

Klinkt dit te perfect? Dit is de ideale techniek die wij nastreven en mocht je hier nog niet zijn, dan is er ruimte voor verbetering. In onze beleving kan namelijk iedere zwemmer met de juiste coaching dit bereiken.

WAT KUN JE VERWACHTEN

EEN PRIVÉLES

Na een aantal banen zwemmen hebben wij een goede indicatie van jouw huidige zwemniveau. Aan de hand van deze indicatie en jouw persoonlijke input selecteert de trainer welke techniekoefeningen het beste bij jou passen. Zo is het soms bijvoorbeeld goed om eerst de schoolslag kort te verbeteren, om zo de borstcrawl aan te leren. Of we zien dat bij meer ervaren zwemmers bijvoorbeeld een verbetering van de rotatie een goed effect heeft op de verbetering van de efficiëntie. Een Privéles wordt helemaal ingericht en afgestemd op jouw zwemdoel.

VIDEO OPNAMES

Tijdens de privélessen maken we vaak gebruik van video opnames om zo goed inzichtelijk te maken waar jouw specifieke verbeterpunten liggen. We analyseren je slag aan de hand van boven- en of onder water video opnames. Een Video Analyse is een belangrijk onderdeel ter verbetering van de zwemtechniek. De visuele feedback die je krijgt tijdens het bekijken van de videobeelden zullen helpen om gericht te werken aan jouw persoonlijke verbeterpunten.

PRIVÉLES OPEN WATER

In de zomer periode, zodra het water opgewarmd is geven we ook Privéles in buitenwater. Tijdens een Open Water Training gaat een coach van Personal Swimming mee met een SUP het water op. Vanaf de SUP is er een heel goed beeld van hoe je als zwemmer in het water ligt en waar je verbeterpunten liggen. Wil je graag aan de slag met het verbeteren van jouw zwemtechniek en conditie in het buiten water? Of wil je graag de eerste stap maken naar het buitenwater? Bekijk dan hier meer informatie over onze Open Water Trainingen of boek direct een Privéles Open Water!

ANDERE TRAININGSMOGELIJKHEDEN

We hebben verschillende cursussen, trainingen en lessen om jou beter te leren zwemmen. Bekijk hier al ons trainingsaanbod.

VIDEO ANALYSE

Met een Video Analyse krijg je goed visueel inzicht waar je verbeterpunten liggen.

SMALL GROUP TRAINING

Ga aan de slag met een eigen trainingsgroep! Werk samen met één van onze trainers aan jullie borstcrawl.

PRIVÉLES

Met intensieve en persoonlijke begeleiding werken we aan jouw verbeterpunten.

VERBETER JE ZWEMTECHNIEK ONDER BEGELEIDING VAN OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

SCHRIJF JE IN VOOR DE
MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

Je ontvangt maximaal 1x per maand een nieuwsbrief.