PRIVÉLES

Of je nu een beginnend of een ervaren zwemmer bent, voor het snelste resultaat biedt Personal Swimming privélessen aan. De intensieve één-op-één begeleiding zorgt niet alleen voor een effectieve training, maar geeft je ook de vrijheid om aan jouw eigen specifieke aandachtspunten te werken.

1-OP-1 MET ONZE TOPTRAINERS

Met één van onze personal trainers ga je in je eigen tempo aan de slag. De lessen worden gegeven in een apart gedeelte of eigen privé baan van het zwembad. Op die manier heb je alle rust en ruimte om te werken aan je techniek. De privélessen van Personal Swimming zijn heel geschikt om verschillende slagen aan te leren. Dus kun je bijvoorbeeld nog helemaal geen borstcrawl zwemmen, dan is ons advies om met een privéles te starten.

Ook voor de wat meer ervaren zwemmer bieden de privélessen alle gelegenheid om een specifiek element van de techniek aan te pakken. Wil je bijvoorbeeld werken aan een betere stuwing, de inzet van de catch verbeteren, zoek je de juiste begeleiding in voorbereiding op een triathlon of wil je sneller gaan zwemmen? Onze coaches werken graag aan jouw progressie.

SCHRIJF JE IN!
VANAF €79 PER LES

De lessen kunnen worden gevolgd door 1 of 2 personen. Prijs is inclusief toegang tot het zwembad.

SCHAF NU JE LESPAKKET AAN!

AFGESTEMD OP JOU

Na een aantal banen zwemmen hebben wij een goede indicatie van jouw huidige zwemniveau. Aan de hand van deze indicatie en jouw persoonlijke input selecteert de trainer welke techniekoefeningen het beste bij jou passen. Zo is het soms goed om eerst de schoolslag kort te verbeteren, om de borstcrawl aan te leren. Of we zien dat bij meer ervaren zwemmers bijvoorbeeld een verbetering van de rotatie een goed effect heeft op de verbetering van de efficiëntie.

MEER INFORMATIE

 • De lessen kunnen worden gevolgd door 1 of 2 personen. Het is dus mogelijk om de Personal Trainingen samen met iemand anders te volgen en de kosten te delen. Prijs is inclusief toegang tot het zwembad.
 • Je kunt een les tot 24 uur van tevoren inboeken. Wil je morgen zwemmen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.
 • Je kunt je les tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren.
 • Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
 • Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek. Er is een testkit aanwezig in het zwembad, zodat je zwembrillen kunt passen.
 • Zwemplank en beendrijver: om alles uit de privélessen te halen, maak je gebruik van verschillende materialen zoals een bijvoorbeeld een basisset. We raden altijd aan om naast onze lessen ook zelf te gaan oefenen. Shop de verschillende items die we gebruiken in onze webshop! Met deze materialen kun je buiten de lessen om ook zelfstandig trainen en werken aan de techniekoefeningen die we tijdens de lessen doen.
 • Deelnemers moeten minimaal in het bezit zijn van Zwemdiploma A. Ben je niet zeker van je niveau? Neem dan contact met ons op.

Alle benodigdheden voor de Privélessen zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

We maken gebruik van de Eversports app. Hierin kun je zelf via de app makkelijk je gekochte en geplande trainingen  beheren. Op basis van het aangeschafte pakket worden de trainingen op het door jouw gekozen tijdstip ingepland en toegekend aan je account.

In de Eversports App kun je de datum van je training tot 48 uur van tevoren om boeken of verplaatsen. Dus let goed op: na deze 48 uur is het niet meer mogelijk om de training aan te passen of op een ander moment in te halen.

Je kunt de Eversports app downloaden in de App Store.

Nadat je een Personal Trainingspakket hebt gekocht, kun je via onze Eversports online agenda zelf de trainingen inboeken.

PRIVÉLES PAKKETTEN

PAKKET 1

€95 voor één les

Werk met één privéles met onze topcoaches aan je zwemtechniek.

 • 1 privélessen

 • Train met 1 of 2 personen

 • Sloterparkbad Amsterdam

 • 6 maanden geldig

BESTEL PAKKET MET 1 PRIVÉLES

PAKKET 3

€270 (€90 per les)

In drie lessen begeleiden we je naar jouw specifieke doelen.

 • 3 privélessen

 • Train met 1 of 2 personen

 • Sloterparkbad Amsterdam

 • 6 maanden geldig

BESTEL PAKKET MET 3 PRIVÉLESSEN

MEESTGEKOZEN

PAKKET 6

€510 (€85 per les)

Met zes lessen hebben we de tijd om dieper in te gaan op je techniek.

 • 6 privélessen

 • Train met 1 of 2 personen

 • Sloterparkbad Amsterdam

 • 6 maanden geldig

BESTEL PAKKET MET 6 PRIVÉLESSEN

PAKKET 10

€790 (€79 per les)

Met een pakket van tien lessen leren we je (bijna) alles wat we weten!

 • 10 privélessen

 • Train met 1 of 2 personen

 • Sloterparkbad Amsterdam

 • 6 maanden geldig

BESTEL PAKKET MET 10 PRIVÉLESSEN

TRAININGSMOMENTEN

Bekijk hieronder de standaard momenten waarop je bij ons privéles kunt nemen. In overleg is er altijd iets mogelijk, dus stuur ons een bericht als onderstaande tijdstippen voor jou niet handig zijn. Voor een actueel overzicht kun je kijken in onze online agenda. Hier zie je precies welke lessen al geboekt zijn de komende weken.

MAANDAG
DINSDAG
WOENSDAG
DONDERDAG
VRIJDAG
7.00 – 13.00 uur 8.00 – 11.00 uur 7.00 – 13.00 uur 8.00 – 10.00 uur 7.00 – 13.00 uur
19.00 – 22.30 uur   18.00 – 22.15 uur    

ONZE ANDERE TRAININGSMOGELIJKHEDEN

We hebben verschillende cursussen, trainingen en lessen om jou beter te leren zwemmen. Doe je mee?

SMALL GROUP TRAINING

WERK AAN JE ZWEMTECHNIEK MET JE EIGEN TRAININGSGROEP

MEER INFORMATIE
VIDEO ANALYSE

KRIJG VISUEEL INZICHT IN JOUW PERSOONLIJKE VERBETERPUNTEN

MEER INFORMATIE

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

SCHRIJF JE IN

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!

Coaches Personal Swimming
Lees meer over ons