PRIVÉLES OPEN WATER

Wil je graag jouw open water skills verbeteren zoals bijvoorbeeld navigeren, ademhaling, omgaan met golfslag, boei keren, of met begeleiding voor het eerst het buitenwater inspringen? Dan is deze Privéles Open Water echt iets voor jou!

PRIVÉLES IN HET OPEN WATER

Met één van onze personal trainers ga je in je eigen tempo aan de slag met jouw specifieke open water wensen. De lessen worden gegeven in het Nieuwe Meer. We starten de Open Water sessie op de kant, in overleg bepalen we de route en bespreken we kort jouw persoonlijke focuspunten. Vaak kiezen we ervoor om twee of drie keer een stuk te zwemmen met pauze momenten in ondiep water. In deze pauzemomenten bespreken we focuspunten en de videobeelden die we tijdens de les maken.

Tijdens de Privéles Open Water peddelt gedurende de les de Personal Trainer op een SUP naast jou mee. Word je moe, dan kun je even uitrusten op de surfplank van je coach. De open water privélessen van Personal Swimming zijn heel geschikt om te werken aan je ademhaling, het verhogen van snelheid en efficiëntie en om ontspannen te leren zwemmen in buitenwater. De techniek die toegepast wordt bij zwemmen in buitenwater is iets anders dan in een zwembad, maar natuurlijk blijft de basis een goede borstcrawl of schoolslag techniek.

Daarnaast bieden de privélessen gelegenheid om te wennen aan het buiten zwemmen. We geven je tips over het aantrekken van en het zwemmen met een wetsuit en het navigeren in open water. Wil je jouw open water skills verbeteren, of wil je onder begeleiding je eerste plons in het buitenwater maken? Ben je in voorbereiding op een triatlon, swimrun, openwater zwemtocht of wil je tips om je open water techniek te verbeteren? Onze coaches werken graag aan jouw progressie.

SCHRIJF JE IN!
€79 PER LES VAN 1 UUR

De lessen kunnen worden gevolgd door 1 of 2 personen en vinden plaats in Het Nieuwe Meer in Amsterdam. Je wordt begeleid door jouw coach op een SUP.

VOOR WIE

Een Privéles Open Water is een uitstekende manier om te werken aan jouw eigen specifieke open water aandachtspunten, of je nu een beginnend of ervaren open water zwemmer bent. Het is ook mogelijk een een Open Water sessie met een kleine groep te doen, mail ons voor de mogelijkheden.

Ben je niet helemaal zeker van je niveau of heb je vragen? Neem contact met ons op.

MEER INFORMATIE

 • De lessen kunnen worden gevolgd door 1 of 2 personen. Het is dus mogelijk om de Personal Trainingen samen met iemand anders te volgen en de kosten te delen.
 • Je kunt een les tot 24 uur van tevoren inboeken. Wil je morgen zwemmen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.
 • Je kunt je les tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren.
 • Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig.
 • Zwembril: prettig voor de ogen en zeker in het open water fijn om te kunnen blijven kijken.
 • Zwemplank en beendrijver: om alles uit de Privélessen te halen, kun je gebruik maken van verschillende materialen zoals een bijvoorbeeld een basisset. We raden altijd aan om naast onze lessen ook zelf te gaan oefenen. Shop de verschillende items die we gebruiken in onze webshop! Met deze materialen kun je buiten de lessen om ook zelfstandig trainen en werken aan de techniekoefeningen die we tijdens de lessen doen.

Alle benodigdheden voor de Privélessen zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Het is mogelijk om de trainingen in te plannen:

 • Vrijdagmiddag tussen 12.00 en 16.00
 • In overleg op andere dagen en tijdstippen

Kijk voor een actueel overzicht van de in te boeken lessen in onze online agenda.

Vanaf juli 2020 maken we gebruik van de Eversports app, waarin je zelf via de app makkelijk je gekochte en geplande trainingen kan beheren. Op basis van het aangeschafte pakket worden de trainingen op het door jouw gekozen tijdstip ingepland en toegekend aan je account.

In de Eversports app kun je de datum van je training tot 24 uur van tevoren om boeken of verplaatsen. Dus let goed op: na deze 24 uur is het niet meer mogelijk om de training aan te passen of op een ander moment in te halen.

Je kunt de Eversports app downloaden in de App Store.

Nadat je een Personal Trainingspakket hebt gekocht, kun je via onze Fitmanager online agenda zelf de trainingen inboeken.

BOEK JOUW PRIVÉLES OPEN WATER

Je kunt via onderstaande link kun je een les boeken in de online agenda. Je kunt er ook voor kiezen om je normale Privéles credits te gebruiken voor training in het open water. In de maand juni zal er voornamelijk beschikbaarheid zijn op de vrijdagmiddag. Wil je graag op een ander tijdstip een Privéles Open Water inplannen neem dan contact met ons op.

1 PRIVÉLES OPEN WATER

€79

Werk met één privéles met onze topcoaches aan je zwemtechniek in het open water.

 • 1 privéles

 • Train met 1 of 2 personen

 • Het Nieuwe Meer (open water)

 • 6 maanden geldig

ONZE ANDERE TRAININGSMOGELIJKHEDEN

Nog niet helemaal klaar voor de sprong in het open water? We bieden ook Privéles aan in het binnenbad. Of doe mee met de Borstcrawlcursus!

PRIVÉLES

MET INTENSIEVE EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING WERKEN WE AAN JOUW VERBETERPUNTEN

BORSTCRAWLCURSUS

TIJDENS DE ACHTWEEKSE BORSTCRAWLCURSUS LEER JIJ DE FIJNE KNEEPJES VAN DE BORSTCRAWL

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!