ONLINE VIDEO ANALYSE

Zwem je op dit moment vooral alleen of als tweetal in het open water en mis je de deskundige blik van een zwemcoach? Wil je ook in deze tijden werken aan je zwemtechniek en niet alleen maar langere stukken zwemmen? Dan is de Online Video Analyse van Personal Swimming iets voor jou.

GERICHT AAN DE SLAG

Video’s opnemen, terugkijken en analyseren wordt in elke sport gedaan. Zeker zwemmers kijken veel beelden van hun trainingen en wedstrijden terug. Dit doen ze altijd met de vraag: wat kan er beter? Door jouw eigen beelden terug te zien en feedback te krijgen op je techniek kun je gericht aan de slag met techniekoefeningen en aandachtspunten. Op deze manier geef je jouw zwemtechniek een upgrade.

Voor de Online Video Analyse verwachten we van je dat je zelf videobeelden gaat maken. Deze stuur je naar ons toe, waarna wij ze zullen bekijken en analyseren.

Daarnaast horen we graag van jou wat voor type zwemmer jij bent en wat je doelstellingen zijn. Dit zorgt ervoor dat wij een betere inschatting kunnen maken van de nuttige oefeningen en tips. Zwem je open water of ben je wedstrijdzwemmer? Begin je net met de borstcrawl of wil je onder de 15 minuten op 1500 meter? Dit is allemaal nuttige informatie waar wij ons advies op kunnen afstemmen.

VIDEO EN TECHNIEKDOCUMENT

Je ontvangt een persoonlijke video waarin we duidelijk uitleggen waar jouw verbeterpunten liggen. In deze video geven we aan welke techniekoefeningen jou het meeste gaan helpen. We bieden ook de optie voor een persoonlijk techniekdocument. In dit document staan alle tips, verbeterpunten en oefeningen nogmaals duidelijk omschreven. Zo kun je thuis aan de slag om je zwemtechniek te verbeteren.

BOEK JE TRAINING!
Vanaf €49,95 voor Analyse en Persoonlijke Video

De Online Video Analyse kan worden geboekt door één persoon voor één zwemslag. Je ontvangt binnen een week onze analyse video. Optioneel is het Techniekdocument.

TWEEDE ANALYSE

De kans is groot dat je na een paar weken oefenen wilt weten waar je staat en of je zwemtechniek verbeterd is. Tijdens je tweede Online Video Analyse bekijken we of je slag is veranderd en vergelijken we je beelden met de beelden van de eerste analyse. We komen in jouw persoonlijke video met nieuwe oefeningen die je weer een stap verder helpen. Kosten voor de tweede Online Video Analyse zijn €39,95.

GOED OM TE WETEN

  • We streven naar een doorlooptijd van 7 dagen. We nemen contact met je op als de Analyse iets langer duurt.
  • Je mag zoveel beelden aanleveren als je wilt (zowel onder- als boven water) zolang ze van één zwemslag zijn. Neem contact op als je een analyse wilt van meerdere slagen.
  • De video’s kun je sturen via WeTransfer of Dropbox.
  • We verwijderen de video’s binnen 6 maanden na ontvangst, tenzij er een tweede Analyse volgt of jij aangeeft dat dit niet hoeft.

BOEK JOUW ONLINE VIDEO ANALYSE

ONLINE VIDEO ANALYSE

€49,95

Boek je Online Video Analyse en stuur je videobeelden direct naar ons op!

  • 1x Online Video Analyse

  • Persoonlijke video met uitleg over verbeterpunten

  • Optioneel: techniekdocument met tips en focuspunten

  • Analyse binnen een week

ONZE ANDERE TRAININGSMOGELIJKHEDEN

We hebben verschillende cursussen, trainingen en lessen om jou beter te leren zwemmen. Doe je mee?

PRIVÉLES

MET INTENSIEVE EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING WERKEN WE AAN JOUW VERBETERPUNTEN

VIDEO ANALYSE

KRIJG VISUEEL INZICHT IN JOUW PERSOONLIJKE VERBETERPUNTEN

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!