TECHNIEK SPECIALS

Is er een specifiek onderdeel van de zwemtechniek waar voor jou nog wel wat verbeterpunten liggen? Dan zijn de Techniek Specials iets voor jou! Focus samen met een kleine groep zwemmers een training lang op één aspect van je zwemtechniek. Om de maand organiseren we een Techniek Special met elke keer ander techniek thema.

ÉÉN ELEMENT UITVERGROOT

De Techniek Specials worden gekenmerkt door één ding: we gaan aan de slag met een specifiek element uit de zwemtechniek. Een heel uur lang staat in het teken van dit ene onderdeel zodat we in alle rust kunnen werken aan jouw zwemtechniek.

Aan de hand van diverse techniekoefeningen ga je bijvoorbeeld werken aan de doorhaal, overhaal, ademhaling of beenslag. Maar je kunt ook de vlinderslag of rugcrawl verwachten, of zelfs de start en het keerpunt.

Samen met je coach ga je onderzoeken waarop jij kunt verbeteren. De honderden elementen van de zwemsport gaan we in verschillende trainingen aanpakken. Door de kleine groepsgrootte van maximaal 10 zwemmers kunnen we je de beste begeleiding geven, zodat je naar huis gaat met voldoende focus- en verbeterpunten.

SCHRIJF JE IN!
€25,95 OF 2 CONDITIE TRAINING CREDITS

De trainingen worden gegeven in groepsverband van maximaal 10 deelnemers.

VOOR WIE

De Techniek Specials zijn geschikt voor de gevorderde borstcrawlzwemmer die zijn techniek graag een stapje beter maakt. Zwemmers dienen minimaal 100-200 meter borstcrawl aan één stuk te kunnen zwemmen. Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem dan contact met ons op.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Na een korte introductie en warming up gaan we snel aan de slag met de techniek. Vervolgens gaan we aan de hand van een aantal speciaal uitgezochte techniekoefeningen het uitgelichte zwemelement uitlichten en verbeteren. Er wordt je ruim de tijd gegeven voor het stellen van vragen en voor individuele feedback.

MEER INFORMATIE

 • Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
 • Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek. Er is een testkit aanwezig in het zwembad, zodat je zwembrillen kunt passen.
 • Zwemplank en beendrijver: tijdens de Techniek Specials heb je een basisset nodig. Deze bestaat uit een zwemplank en beendrijver. Met deze materialen kun je na de training ook zelfstandig aan de slag met de techniekoefeningen.

Alle benodigdheden voor de Techniek Specials zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Zwemmers die willen deelnemen aan onze Techniek Specials moeten minimaal 100-200 meter borstcrawl aan één stuk kunnen zwemmen. Kun je dit nog (net) niet? Kijk dan eens bij ons cursusaanbod. De Borstcrawlcursus of de Borstcrawl Techniek Upgrade Training zou misschien wat voor jou kunnen zijn!

Daarnaast dienen deelnemers minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Bij deelname jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming vereist van ouder of verzorger.

Via de Eversports App kun je de trainingen inboeken. In de app of via de online agenda kun je jouw training tot 24 uur van tevoren annuleren. Dus let op: binnen deze 24 uur is het niet meer mogelijk om de training te annuleren. De Eversports app is te downloaden via de App Store of Google Play Store.

De Techniek Specials kun je aanschaffen voor €25,95 per training. Als je een Conditie Training abonnement hebt dan kun je 2 Conditie Training credits gebruiken om je in te schrijven voor de training.

SCHRIJF JE IN VOOR DE TECHNIEK SPECIALS

Elke training staat in het teken van een ander techniekelement. Welke doe jij mee?

Let op: De cursussen worden gepland op het moment dat de zwembaden weer open gaan en we weer les mogen geven aan groepen.

LIGGING
€25,95 OF 2 CONDITIE TRAINING CREDITS
 • Nader te bepalen

 • Focus op de ligging en zorg voor een efficiëntere slag!

 • Werk in een kleine groep aan je zwemtechniek

SCHOOLSLAG
€25,95 OF 2 CONDITIE TRAINING CREDITS
 • Nader te bepalen

 • Krijg persoonlijke tips voor het verbeteren van jouw schoolslag techniek!

 • Werk in een kleine groep aan je zwemtechniek

VIDEO
€25,95 OF 2 CONDITIE TRAINING CREDITS
 • Nader te bepalen

 • Krijg d.m.v. videobeelden inzicht in jouw zwemslag en hoe je die kunt verbeteren!

 • Werk in een kleine groep aan je zwemtechniek

ONDER WATER FASE
€25,95 OF 2 CONDITIE TRAINING CREDITS
 • Nader te bepalen

 • Verbeter je afzet stroomlijn en de onderwaterfase van jouw borstcrawl techniek.

 • Werk in een kleine groep aan je zwemtechniek

NOG NIET HELEMAAL KLAAR VOOR DE TECHNIEK SPECIALS?

Als gevorderde zwemmer kun je meedoen aan de Techniek Specials. Ben je dit nog niet helemaal? Bekijk dan onderstaande opties eerst!

BORSTCRAWLCURSUS

TIJDENS DE ACHTWEEKSE BORSTCRAWLCURSUS LEER JIJ DE FIJNE KNEEPJES VAN DE BORSTCRAWL

PRIVÉLES

MET INTENSIEVE EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING WERKEN WE AAN JOUW VERBETERPUNTEN

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!