TALENT TRAINING

Tijdens de Swimclinics Talent Training volg je trainingen bij topzwemmers. Elke week zal een ander onderdeel van de zwemtechniek centraal staan om jou een nog betere zwemmer te maken!

TRAINING VAN TOPZWEMMERS

Samen met Swimclinics organiseert Personal Swimming de Talent Training. Deze lessen, die in het Sloterparkbad worden gehouden, staan in het teken van het verbeteren van techniek op alle onderdelen van het zwemmen.

Je krijgt bijvoorbeeld een schoolslag training van specialist Benno Kuipers, en borstcrawl van Sebastiaan Verschuren. Bas van Velthoven laat het perfecte keerpunt zien en Joost Reijns legt alles uit over de stroomlijn.

Wij geloven niet in specialiseren op jonge leeftijd: dus alle slagen, alle afstanden en alle skills komen aan bod tijdens deze trainingen. Hier wordt je technisch en coördinatief een betere zwemmer van. Deze trainingen zijn een perfecte aanvulling op de trainingen bij jouw zwemvereniging.

SCHRIJF JE IN!
TRAINING VAN TOPZWEMMERS VOOR €15 PER LES

De trainingen worden gegeven in groepsverband van maximaal 12 of 16 deelnemers, afhankelijk van het moment.

INSCHRIJVEN

VOOR WIE

De Talent Training is speciaal door ons ontwikkeld voor minioren en junioren die graag hun zwemtechniek willen verbeteren en willen leren hoe je een nog betere zwemmer kunt worden. Het programma is zo ontwikkeld dat talenten de verschillende focuspunten kunnen toepassen bij hun eigen zwemclub. Deelnemers zijn tussen de 8 en 14 jaar oud en dienen minimaal 150m borstcrawl aan één stuk te kunnen zwemmen.

MEER INFORMATIE

  • Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
  • Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek
  • Zwemplank en beendrijver: tijdens de Talent Training heb je een basisset nodig. Deze bestaat uit een zwemplank en beendrijver.

Alle benodigdheden voor de Talent Training zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Is de datum van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst. Het gebeurt regelmatig dat je door een late annulering toch nog kunt komen zwemmen!

Mocht je onverhoopt een training missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen.

Deelnemers voor de Kids Talent Training zijn tussen de 8 en 14 jaar oud en dienen minimaal 150m borstcrawl aan één stuk te kunnen zwemmen. Ben je niet helemaal zeker over het niveau? Neem dan contact met ons op.

Daarnaast dienen deelnemers minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Bij deelname jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming vereist van ouder of verzorger. 

TALENT TRAINING STRIPPENKAART

In 2020 staat de Talent Training weer in het teken van het verbeteren van jouw techniek. En ook het technisch sprinten staat centraal. Welke doe jij mee? Boek een losse les of koop een Talent Training Strippenkaart voor 5 of 10 lessen. We geven de hele zomer door trainingen! Je strippenkaart is een half jaar geldig.

KOOP JE 5 TRAININGEN STRIPPENKAART
KOOP JE 10 TRAININGEN STRIPPENKAART

Is het tijdstip of datum van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst.


DOE MEE MET DE
TALENT TRAINING ZATERDAG 8.00

Je kunt zowel via een strippenkaart als per training inschrijven voor de Talent Training. Boek je tickets via de links hieronder!

Datum en tijd Onderwerp Coach Ticket
5 september 8.00-9.00 Algemene techniek Saskia Koop je ticket!
12 september 8.00-9.00 Doorhaal borstcrawl en vlinderslag Saskia Koop je ticket!
19 september 8.00-9.00 Rugcrawl Saskia Koop je ticket!
26 september 8.00-9.00 Vlinderslag techniek Sebastiaan Koop je ticket!
3 oktober 8.00-9.00 Borst- en rugcrawl keerpunt Joost Koop je ticket!
10 oktober 8.00-9.00 Schoolslag techniek Saskia Koop je ticket!
17 oktober 8.00-9.00 Rugcrawl techniek Nick Koop je ticket!
24 oktober 8.00-9.00 Video Analyse van jouw favoriete slag Sebastiaan Koop je ticket!
31 oktober 8.00-9.00 Onderwaterfases Joost Koop je ticket!
7 november 8.00-9.00 Geannuleerd Bas Koop je ticket!
14 november 8.00-9.00 Geannuleerd Sebastiaan Koop je ticket!
21 november 8.00-9.00 Borstcrawl techniek Bas Koop je ticket!
28 november 8.00-9.00 Schoolslag en schoolslag onderwaterfase Joost Koop je ticket!
5 december 8.00-9.00 Wisselslag keerpunten Sebastiaan Koop je ticket!
12 december 8.00-9.00 Sprinten op techniek Saskia Koop je ticket!

NOG NIET HELEMAAL KLAAR VOOR DE TALENT TRAINING?

Doe mee aan de Talent Training als je al minimaal 150 meter borstcrawl aan één stuk kunt zwemmen. Lukt dit nog niet helemaal? Bekijk dan onderstaande opties eerst!

PRIVÉLES

MET INTENSIEVE EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING WERKEN WE AAN JOUW VERBETERPUNTEN

MEER INFORMATIE
TRAINING PACKS

GA ZELFSTANDING AAN DE SLAG MET ÉÉN VAN ONZE TRAINING PACKS

MEER INFORMATIE

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

SCHRIJF JE IN

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!

Coaches Personal Swimming
Lees meer over ons