CONDITIE TRAINING

Ben jij iemand die graag zwemt of wilt werken aan zowel techniek als conditie? Of ben je in voorbereiding op een zwemafstand of triatlon? Dan zijn de trainingen van de conditiegroep iets voor jou!

UITDAGEND & MOTIVEREND

Elke week wordt er een verrassende en uitdagende zwemtraining gegeven, die gericht is op het verbeteren van techniek én conditie. Diverse technieksets, interval- en duurtrainingen, maar ook sprintsets en krachtoefeningen maken jou elke week een betere zwemmer.

Er wordt niet alleen borstcrawl gezwommen. Per cyclus zijn er ook technieksets voor de schoolslag, rugslag, vlinderslag en het keerpunt. Het beheersen van verschillende technieken maakt jou een completere zwemmer en het heeft een gunstig effect op de borstcrawlslag.

Tijdens de Conditie Training zijn er 5 banen ingedeeld naar zwemniveau en werken we met twee verschillende programma’s. De zwemmers van niveau 2 zwemmen ongeveer 300 tot 500m meer per training.

SCHRIJF JE IN!
WEKELIJKS TRAINEN VANAF €36,95 PER MAAND

De trainingen worden gegeven in groepsverband van rond de 26 deelnemers.

DOE MEE MET DE CONDITIE TRAINING!
BOEK EEN PROEFTRAINING

VOOR WIE

De Conditie Training is geschikt voor de gevorderde borstcrawl zwemmer die graag zijn conditie en techniek wil verbeteren in een gedreven groep met enthousiaste coaches. Zwemmers dienen minimaal 100-200 meter borstcrawl aan één stuk kunnen zwemmen. Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem dan contact met ons op.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Een programma van de conditietraining bestaat uit een warming-up, een techniekblok, een conditieset en een cooling-down. Tijdens het techniekblok ga je gezamenlijk met de trainer werken aan een specifiek onderdeel van de techniek. Dit is bijvoorbeeld de doorhaal, de inzet van de hoge elleboog, de overhaal, de uitduw, het zwemritme of de rotatie. Iedere week is er weer een nieuw onderwerp.

De training duurt 60 minuten en biedt ruimte voor rond de 26 personen. Tijdens de trainingen maken we gebruik van diverse materialen die je gratis mag gebruiken, zoals kleine flippers, snorkels en handpaddles.

MEER INFORMATIE

  • Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
  • Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek. Er is een testkit aanwezig in het zwembad, zodat je zwembrillen kunt passen.
  • Zwemplank en beendrijver: tijdens de Conditie Training heb je een basisset nodig. Deze bestaat uit een zwemplank en beendrijver. Met deze materialen kun je buiten de lessen om ook zelfstandig trainen en werken aan de techniek oefeningen die we tijdens de cursus doen.

Alle benodigdheden voor de Conditie Training zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Zwemmers die willen deelnemen aan onze Conditie Trainingen moeten minimaal 100-200 meter borstcrawl aan één stuk kunnen zwemmen. Kun je dit nog (net) niet? Kijk dan eens bij ons cursusaanbod. De Borstcrawlcursus of de Borstcrawl Techniek Upgrade Training zou misschien wat voor jou kunnen zijn!

Daarnaast dienen deelnemers minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Bij deelname jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming vereist van ouder of verzorger.

Fitmanager App

Vanaf januari 2020 maken we gebruik van de fitmanager app. Waarin je zelf via de app makkelijk je gekochte en geplande trainingen kan beheren. Op basis van het aangeschafte pakket worden de trainingen op het door jouw gekozen tijdstip ingepland en toegekend aan je account.

In de Fitmanager App kun je de datum van je training tot 24 uur van tevoren om boeken of verplaatsen. Dus let goed op: na deze 24 uur is het niet meer mogelijk om de training aan te passen of op een ander moment in te halen.

Ga je drie weken op vakantie, heb je een bruiloft en ben je een keer ziek? Dan kun je de trainingen zelf verplaatsen in je online account. Heb je tijdens je abonnement geen training gemist? Dan kun je dus extra trainen afhankelijk van het door jou afgenomen Conditie Pakket. Dit kan tijdens extra plekken in de Conditie Training of tijdens de Zelfstandige Conditie Training op zaterdagochtend.

Let op: Trainingen dienen binnen de abonnement’s periode afgenomen te worden en kunnen niet meegenomen worden naar een nieuw seizoen.

Gouden Pakket: 5x extra trainen

Het gouden pakket is het jaar abonnement. Met dit abonnement kun je 42 keer trainen in de periode van 2 september 2019 tot en met 2 juli 2020. Bij het gouden pakket heb je bovendien de mogelijkheid om de Club Mailing gratis te ontvangen. Dit pakket kun je zowel eenmalig als maandelijks betalen. Het abonnement loopt 12 maanden en wordt niet automatisch verlengd.

Zilveren Pakket: 2x extra trainen

Het zilveren pakket is het pakket voor grofweg 6 maanden. Met dit abonnement kun je 26 keer trainen in de periode van 6 januari tot en met 2 juli 2020. Je hebt de mogelijkheid om de Conditie Mailing te ontvangen voor €1 per maand extra. Dit pakket kun je ook eenmalig en maandelijks betalen. Dit abonnement loopt 8 maanden en wordt niet automatisch verlengd.

Bronzen Pakket

Het bronzen pakket is het pakket voor grofweg 3,5 maand. Met dit abonnement kun je 14 keer trainen in de periode van 6 januari tot en met 9 april 2020. Je hebt de mogelijkheid om de Conditie Mailing te ontvangen voor €1 per maand extra. Dit pakket kun je alleen eenmalig betalen.

Het is altijd mogelijk om tussentijds in te stromen mochten er nog plekken vrij zijn in de conditiegroepen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Zwem een keer mee met de Conditie Training! Maak hiervoor een account aan in de agenda en boek een trainingsmoment naar keuze. Hierna kun je doorgaan met een strippenkaart of abonnement.

CLUB MAILING

De Personal Swimming Club Mailing is een wekelijkse aanvulling op je Conditie Training. Je krijgt een extra zwemprogramma, achtergrondinformatie en tips van onze coaches. De oefeningen die we in de Conditie Training doen worden uitgebreid en duidelijk beschreven in woord en beeld. Dit in combinatie met de Monthly Challenge maakt van de Club Mailing een inspirerende, motiverende en uitdagende manier om je zwemmen naar een hoger plan te tillen.

CONDITIEPAKKET

Met deze zwemmaterialen heb je een zeer complete set om alle techniek oefeningen uit te kunnen voeren. Het Conditiepakket bestaat uit een Speedo Kick Board, Elite Pullbuoy, Biofuse Fin en de Power Paddle. De materialen zijn speciaal ontworpen om de arm- en beentechniek te verbeteren en te versterken. Het los trainen van de arm- en beenslag is een heel goed conditie element in een zwemtraining. Profiteer van het pakketvoordeel en shop nu!


CONDITIE TRAINING
STRIPPENKAARTEN

Ga direct aan de slag, stroom in bij de Conditie Training en train mee met een Strippenkaart. Werk aan je techniek, uithoudingsvermogen en snelheid met onze uitdagende trainingen! Je kunt inplannen op ieder Conditie Training moment in de week!

In juli en augustus trainen we door! En speciaal voor de zomermaanden hebben we twee nieuwe Strippenkaarten. Je kunt kiezen uit 4 of 8 keer meezwemmen en kun je trainingsmomenten zelf inplannen. Op maandagavond zwemmen we zelfs buiten!

4X SUMMER CONDITIE STRIPPENKAART

Met de Summer Conditie Strippenkaart kun je inschrijven in juli en augustus.

KOOP NU 4X SUMMER CONDITIE STRIPPENKAART!

8X SUMMER CONDITIE STRIPPENKAART

Met de Summer Conditie Strippenkaart kun je inschrijven in juli en augustus.

  • Nu met 1 training gratis!

  • 8 trainingen

  • Geldig in juli en augustus

KOOP NU 8X SUMMER CONDITIE STRIPPENKAART!

10X CONDITIE TRAINING STRIPPENKAART

Met de Strippenkaart kun je inschrijven bij alle momenten van Conditie Training.

KOOP NU 10X CONDITIE TRAINING STRIPPENKAART!

TRAININGSMOMENTEN JULI EN AUGUSTUS

Maandag 19.30-20.30

Dinsdag 7.15-8.15

Woensdag 19.15-20.15 en 20.15-21.15

NOG NIET HELEMAAL KLAAR VOOR DE CONDITIE TRAINING?

Doe mee aan de Conditie Training als je al minimaal 100-200 meter borstcrawl aan één stuk kunt zwemmen. Lukt dit nog niet helemaal? Bekijk dan onderstaande opties eerst!

BORSTCRAWLCURSUS

TIJDENS DE ACHTWEEKSE BORSTCRAWLCURSUS LEER JIJ DE FIJNE KNEEPJES VAN DE BORSTCRAWL

MEER INFORMATIE
BORSTCRAWL TECHNIEK UPGRADE

TOE AAN TECHNIEK VERBETERING? UPGRADE JOUW BORSTCRAWL SLAG IN 4 WEKEN

MEER INFORMATIE

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

SCHRIJF JE IN

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!

Coaches Personal Swimming
Lees meer over ons