CONDITIE TRAINING

Ben jij iemand die graag zwemt of wilt werken aan zowel techniek als conditie? Of ben je in voorbereiding op een zwemafstand of triatlon? Dan zijn de trainingen van de Conditie Training iets voor jou!

UITDAGEND & MOTIVEREND

Elke week wordt er een verrassende en uitdagende zwemtraining gegeven, die gericht is op het verbeteren van techniek én conditie. Diverse technieksets, interval- en duurtrainingen, maar ook sprintsets en krachtoefeningen maken jou elke week een betere zwemmer.

Er wordt niet alleen borstcrawl gezwommen. Per cyclus zijn er ook technieksets voor de schoolslag, rugslag, vlinderslag en het keerpunt. Het beheersen van verschillende technieken maakt jou een completere zwemmer en het heeft een gunstig effect op de borstcrawlslag.

Tijdens de Conditie Training zijn er 5 banen ingedeeld naar zwemniveau en werken we met twee verschillende programma’s. De zwemmers van niveau 2 zwemmen ongeveer 300 tot 500m meer per training.

SCHRIJF JE IN!
WEKELIJKS TRAINEN VANAF €40,95 PER MAAND

De trainingen worden gegeven in groepsverband van rond de 26 deelnemers.

DOE MEE MET DE CONDITIE TRAINING!
BOEK EEN PROEFTRAINING

VOOR WIE

De Conditie Training is geschikt voor de gevorderde borstcrawl zwemmer die graag zijn conditie en techniek wil verbeteren in een gedreven groep met enthousiaste coaches. Zwemmers dienen minimaal 100-200 meter borstcrawl aan één stuk kunnen zwemmen. Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem dan contact met ons op.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Een programma van de conditietraining bestaat uit een warming-up, een techniekblok, een conditieset en een cooling-down. Tijdens het techniekblok ga je gezamenlijk met de trainer werken aan een specifiek onderdeel van de techniek. Dit is bijvoorbeeld de doorhaal, de inzet van de hoge elleboog, de overhaal, de uitduw, het zwemritme of de rotatie. Iedere week is er weer een nieuw onderwerp.

De training duurt 60 minuten en biedt ruimte voor rond de 26 personen. Tijdens de trainingen maken we gebruik van diverse materialen die je gratis mag gebruiken, zoals kleine flippers, snorkels en handpaddles.

MEER INFORMATIE

 • Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
 • Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek. Er is een testkit aanwezig in het zwembad, zodat je zwembrillen kunt passen.
 • Zwemplank en beendrijver: tijdens de Conditie Training heb je een basisset nodig. Deze bestaat uit een zwemplank en beendrijver. Met deze materialen kun je buiten de lessen om ook zelfstandig trainen en werken aan de techniek oefeningen die we tijdens de cursus doen.

Alle benodigdheden voor de Conditie Training zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Zwemmers die willen deelnemen aan onze Conditie Trainingen moeten minimaal 100-200 meter borstcrawl aan één stuk kunnen zwemmen. Kun je dit nog (net) niet? Kijk dan eens bij ons cursusaanbod. De Borstcrawlcursus of de Borstcrawl Techniek Upgrade Training zou misschien wat voor jou kunnen zijn!

Daarnaast dienen deelnemers minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Bij deelname jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming vereist van ouder of verzorger.

Beheer zelf via de app makkelijk je gekochte en geplande trainingen. Op basis van het aangeschafte pakket worden de trainingen op het door jouw gekozen tijdstip ingepland en toegekend aan je account.

In de Eversports App of via de online agenda kun je de datum van je training tot 24 uur van tevoren om boeken of verplaatsen. Dus let goed op: na deze 24 uur is het niet meer mogelijk om de training aan te passen of op een ander moment in te halen.

Je kunt de app downloaden in de App Store of Google Play Store.

Ga je drie weken op vakantie, heb je een bruiloft en ben je een keer ziek? Dan kun je de trainingen zelf uitplannen in de agenda.

Let op: Trainingen dienen binnen de abonnement periode afgenomen te worden en kunnen niet meegenomen worden naar een nieuwe periode of seizoen.

JAARABONNEMENT

Met dit abonnement kun je 44 keer trainen. Je hebt bij het boeken ook de mogelijkheid om je abonnement uit te breiden met 4 aansluitende Summer Weeks. Op die manier kun je dus het hele jaar zwemmen!

44 keer trainen is €469 per jaar, wil je ook de Summer Weeks meetrainen? Dan betaal je slechts €30 extra.

Het jaarabonnement is een abonnement van 12 maanden en wordt eenmalig betaald. Dit abonnement wordt automatisch verlengd tenzij er tussentijds wordt opgezegd. Tijdens de Kerst- en Zomervakantie wordt er 2 weken niet gezwommen. Uiteraard ontvang je van ons een reminder voor de verlenging van een nieuw abonnement. Geldig in de periode 30 augustus 2021 t/m 15 juli 2022

MAANDABONNEMENT

Met dit abonnement kun je 44 keer trainen. Je hebt bij het boeken ook de mogelijkheid om je abonnement uit te breiden met 4 aansluitende Summer Weeks. Op die manier kun je dus het hele jaar zwemmen! Het abonnement kost €40,95 per maand. Zwem je de Summer Weeks ook? Dan betaal je €43,95 per maand.

Het maandabonnement is een abonnement van 12 maanden en wordt maandelijks betaald. Dit abonnement wordt automatisch verlengd tenzij er tussentijds wordt opgezegd. Tijdens de Kerst- en Zomervakantie wordt er 2 weken niet gezwommen. Geldig in de periode 30 augustus 2021 t/m 15 juli 2022

PERIODE PAKKET

Met dit pakket kun je gedurende een periode 16 keer komen zwemmen. Deze trainingen moeten in de periode worden besteed. Een pakket kost €189 per periode.

Het Periode pakket is een pakket van 4 maanden en wordt eenmalig betaald. Dit pakket wordt niet automatisch verlengd. Je krijgt wel de eerste optie tot verlengen van je pakket. Tijdens de Kerst- en Zomervakantie wordt er 2 weken niet gezwommen. Periode 1 van 30 augustus t/m 17 december 2021

STRIPPENKAARTEN

Naast de Strippenkaart van 10 lessen bieden we nu ook een Strippenkaart van 5 lessen aan. 5 lessen schaf je aan voor €64,95, 10 lessen voor €124,95.

Strippenkaart 5x is 3 maanden geldig. Strippenkaart 10x is 6 maanden geldig.

De Techniek Specials van Personal Swimming zijn speciaal ontwikkeld voor de zwemmers die net dat beetje extra aandacht willen voor techniek. In kleine groep gaan we werken aan specifieke onderdelen van de zwemsport. Dit is elke keer weer anders en kan variëren van een uur lang focus op de doorhaal tot het verbeteren van rotatie of zelfs het keerpunt.

Ook komend seizoen organiseren we weer een aantal Techniek Specials. Het doel is om minimaal elke maand een specifiek techniekonderdeel van de zwemsport uit te lichten en in een kleine groep te oefenen. Je kunt met 2 credits inschrijven voor deze trainingen, maar je kunt ze ook los aanschaffen.

Het is altijd mogelijk om tussentijds in te stromen, mochten er nog plekken vrij zijn in de conditiegroepen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Zwem een keer mee met de Conditie Training! Maak hiervoor een account aan in de agenda en boek een trainingsmoment naar keuze. Hierna kun je doorgaan met een strippenkaart of abonnement.

Het volledige seizoen 2021-2022 loopt van week 35 (30 augustus 2021) t/m week 32 (12 augustus 2022). In de weken 51 en 52 (Kerstvakantie) en de weken 33 en 34 (Zomervakantie) is er geen training.

We delen het seizoen in 3 periodes in:

Periode 1

16 weken: 30 augustus t/m 17 december 2021 (vakantie van 18 december 2021 t/m 2 januari 2022)

Periode 2

16 weken: 3 januari t/m 22 april 2022

Periode 3

16 weken: 25 april t/m 12 augustus 2022 (vakantie van 13 t/m 28 augustus 2022)

CLUB MAILING

De Personal Swimming Club Mailing is een wekelijkse aanvulling op je Conditie Training. Je krijgt een extra zwemprogramma, achtergrondinformatie en tips van onze coaches. De oefeningen die we in de Conditie Training doen worden uitgebreid en duidelijk beschreven in woord en beeld. Dit in combinatie met de Monthly Challenge maakt van de Club Mailing een inspirerende, motiverende en uitdagende manier om je zwemmen naar een hoger plan te tillen.

CONDITIEPAKKET

Met deze zwemmaterialen heb je een zeer complete set om alle techniek oefeningen uit te kunnen voeren. Het Conditiepakket bestaat uit een Speedo Kick Board, Elite Pullbuoy, Biofuse Fin en de Power Paddle. De materialen zijn speciaal ontworpen om de arm- en beentechniek te verbeteren en te versterken. Het los trainen van de arm- en beenslag is een heel goed conditie element in een zwemtraining. Profiteer van het pakketvoordeel en shop nu!

OVERZICHT TRAININGSPAKKETTEN
CONDITIE TRAINING
SEIZOEN 2021/2022

JAARLIDMAATSCHAP

€469 PER JAAR OF €40,95 PER MAAND

Met dit abonnement zwem je een jaar 1x per week in een vaste groep. Je kunt zowel jaarlijks als maandelijks betalen.

 • 44 uitdagende trainingen

 • Trainen op een vast moment

 • Inclusief wekelijkse Club Mailing met inspiratie, tips en zwemprogramma

 • Mogelijkheid tot aansluiten bij speciale Thema Trainingen

 • Geldig in de periode 30 augustus 2021 t/m 15 juli 2022

 • Tegen meerprijs uit te breiden met 4 Summer Weeks trainingen

VANAF VOLGEND SEIZOEN!

PERIODE PAKKET

€189 PER PERIODE (4 MAANDEN)

Met dit abonnement zwem je vier maanden 1x per week in een vaste groep. Je betaalt eenmalig en kunt na elke periode verlengen.

 • 16 uitdagende trainingen

 • Trainen op een vast moment

 • Inclusief wekelijkse Club Mailing met inspiratie, tips en zwemprogramma

 • Mogelijkheid tot aansluiten bij speciale Thema Trainingen

 • Periode 2 van 3 januari t/m 22 april 2022

SCHAF EEN PAKKET AAN

STRIPPENKAART

€64,95 OF €124,95

5 of 10x zwemmen wanneer jij dat wilt? Met de Strippenkaart kun je inschrijven voor beschikbare Conditie Training momenten.

 • Strippenkaart van 5 of 10 trainingen

 • Trainen wanneer jij dat wilt!*

 • Exclusief Club Mailing. Wil je wekelijks een motiverende mailing met tips, oefeningen en een extra programma? Klik dan hier!

 • Eenvoudig je training plannen met de Eversports app

 • Vanaf aanschaf is de strippenkaart 5x zwemmen 3 maanden geldig of de strippenkaart 10x zwemmen 6 maanden.

*bij beschikbaarheid op de trainingsmomenten

STRIPPENKAART 5x
STRIPPENKAART 10x

TRAININGSMOMENTEN CONDITIE TRAINING

MAANDAG
DINSDAG
WOENSDAG
DONDERDAG
7.00 – 8.00 uur 7.00 – 8.00 uur
19.15 – 20.15 uur
20.15 – 21.15 uur 20.15 – 21.15 uur
21.15 – 22.15 uur 21.15 – 22.15 uur


INSCHRIJVEN
CONDITIE TRAINING 2021

MAANDAG 20.15-21.15
DINSDAG 7.00-8.00
DINSDAG 21.15-22.15
WOENSDAG 19.15-20.15
WOENSDAG 20.15-21.15
WOENSDAG 21.15-22.15
DONDERDAG 07.00-08.00

Is het tijdstip van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst.

NOG NIET HELEMAAL KLAAR VOOR DE CONDITIE TRAINING?

Doe mee aan de Conditie Training als je al minimaal 100-200 meter borstcrawl aan één stuk kunt zwemmen. Lukt dit nog niet helemaal? Bekijk dan onderstaande opties eerst!

BORSTCRAWLCURSUS

TIJDENS DE ACHTWEEKSE BORSTCRAWLCURSUS LEER JIJ DE FIJNE KNEEPJES VAN DE BORSTCRAWL

MEER INFORMATIE
BORSTCRAWL TECHNIEK UPGRADE

TOE AAN TECHNIEK VERBETERING? UPGRADE JOUW BORSTCRAWL SLAG IN 4 WEKEN

MEER INFORMATIE


SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

SCHRIJF JE IN

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!

Coaches Personal Swimming
Lees meer over ons