BORSTCRAWL TECHNIEK UPGRADE

Zwem je al een tijdje borstcrawl en ben je toe aan techniekverbetering? Of wordt het tijd om de techniek van de slag nog eens goed aan te pakken? Dan is deze Borstcrawl Techniek Upgrade Training iets voor jou!

TECHNIEK IS DE BASIS

In de 4-weekse Borstcrawl Techniek Upgrade Training ga je kort terug naar de basis. De belangrijkste elementen van de slag worden behandeld en er is veel ruimte voor persoonlijke aanwijzingen.

In deze cursus is veel aandacht voor de borstcrawl doorhaal. Dit om efficiënter en ook vooral harder te kunnen zwemmen. Het op de juiste manier de armslag inzetten, het stuwvlak onder water vergroten en beter uitduwen zorgt voor een veel effectievere doorhaal.

Je gaat in een kleine groep van maximaal 8 zwemmers aan de slag, voor optimale persoonlijke aandacht. De cursus wordt gegeven en is ontwikkeld door Olympisch topzwemmers, die hun expertise graag inzetten om van jou een betere zwemmer te maken!

SCHRIJF JE IN!
4-WEEKSE BORSTCRAWL TECHNIEK UPGRADE €115,95

De cursus wordt gegeven in groepsverband van maximaal 8 deelnemers. Prijs is inclusief toegang tot het zwembad, een videoanalyse, tips en programma’s.

INSCHRIJVEN

VOOR WIE

De Borstcrawl Techniek Upgrade trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor de gevorderde borstcrawl zwemmer of voor wie eerder de Borstcrawlcursus heeft gevolgd. Deelnemers dienen minimaal 100m borstcrawl aan één stuk te kunnen zwemmen. Vaak zien we bij de gevorderde borstcrawl zwemmer een techniek die verkeerd is aangeleerd, waardoor ondanks veel trainen geen vooruitgang meer wordt geboekt. Door de specifieke onderdelen van de techniek opnieuw te doorlopen is vaak veel progressie te boeken. Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem contact met ons op.

MEER INFORMATIE

 • Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
 • Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek. Er is een testkit aanwezig in het zwembad, zodat je zwembrillen kunt passen.
 • Zwemplank en beendrijver: tijdens de Borstcrawl Techniek Upgrade Training heb je een basisset nodig. Deze bestaat uit een zwemplank en beendrijver. Met deze materialen kun je buiten de lessen om ook zelfstandig trainen en werken aan de techniek oefeningen die we tijdens de cursus doen.

Alle benodigdheden voor deze trainingen zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Zwemmers die willen deelnemen aan de Borstcrawl Techniek Upgrade Training dienen minimaal 100-150 meter achter elkaar borstcrawl te kunnen zwemmen. Kun je dit nog (net) niet? Kijk dan eens bij ons cursusaanbod. De Borstcrawlcursus of onze Privéles zou misschien wat voor jou kunnen zijn!

Daarnaast dienen deelnemers minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Bij deelname jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming vereist van ouder of verzorger.

Mocht je onverhoopt lessen missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen.

Na de vier lessen ontvang je een mailing met daarin een overzicht van de behandelde techniekoefeningen.

De Borstcrawl Techniek Upgrade Trainingen starten gemiddeld 3 tot 4 keer per jaar.

INSCHRIJVEN BORSTCRAWL TECHNIEK UPGRADE TRAINING

MAANDAG
4 JULI
19.00 UUR

 • 4 lessen van 60 minuten

 • 4 t/m 25 juli
  19.00 – 20.00 uur

 • Maximaal 8 zwemmers per groep

 • Sloterparkbad Amsterdam
INSCHRIJVEN BORSTCRAWL TECHNIEK UPGRADE 4 JULI

WOENSDAG
7 SEPTEMBER
20.15 UUR

 • 4 lessen van 60 minuten

 • 7 /m 28  september
  20.15 – 21.15 uur

 • Maximaal 8 zwemmers per groep

 • Sloterparkbad Amsterdam
INSCHRIJVEN BORSTCRAWL TECHNIEK UPGRADE 7 SEPTEMBER

Check beschikbaarheid via de Inschrijflink. Is het tijdstip of datum van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst.

NOG NIET HELEMAAL KLAAR VOOR DE BORSTCRAWL TECHNIEK UPGRADE TRAINING?

Doe mee aan de Borstcrawl Techniek Upgrade Training als je 100-200m achter elkaar in borstcrawl kunt zwemmen. Lukt dit nog niet helemaal? Bekijk dan onderstaande opties eerst!

BORSTCRAWLCURSUS

TIJDENS DE ACHTWEEKSE BORSTCRAWLCURSUS LEER JIJ DE FIJNE KNEEPJES VAN DE BORSTCRAWL

MEER INFORMATIE
PRIVÉLES

MET INTENSIEVE EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING WERKEN WE AAN JOUW VERBETERPUNTEN

MEER INFORMATIE

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

SCHRIJF JE IN

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!

Coaches Personal Swimming
Lees meer over ons