SMALL GROUP CURSUSSEN

Met onze Small Group Cursussen ga je met je coach in een kleine groep aan de slag om je techniek te verbeteren of om een zwemonderdeel aan te leren. Dit kan gaan om het verbeteren van de borstcrawl, maar ook bijvoorbeeld om het aanleren van het keerpunt. In een groep van maximaal 10 personen ga jij aan de slag.

BORSTCRAWL INTRODUCTIELESSEN

Tijdens deze tweeweekse cursus ga je de beginselen van de borstcrawl aanleren. We gaan werken aan je ademhaling, de eerste bewegingen en comfortabel worden in het water.

BORSTCRAWL TECHNIEK UPGRADE TRAINING

Deze cursus van vier weken is gemaakt voor de ervaren borstcrawlzwemmer. We gaan aan de slag met de finesses van je slag en analyseren je slag via video-opnames.

BORSTCRAWL INTRODUCTIELESSEN

Tijdens deze tweeweekse cursus ga je de beginselen van de borstcrawl aanleren. We gaan werken aan je ademhaling, de eerste bewegingen en comfortabel worden in het water.

KEERPUNTCURSUS

In vier weken gaan we jou het borstcrawl keerpunt aanleren. We werken aan je aanzwemmen, je draai, de rotatie, de afzet en de stroomlijn. En we nemen je op zodat je kunt meekijken!

VLINDERSLAGCURSUS

Misschien wel de zwaarste zwemslag die er is: de vlinderslag. Vier weken gaan we je aan de hand van techniekoefeningen uitleggen hoe je de vlinderslag ook soepel kunt zwemmen.

SCHOOLSLAGCURSUS

Deze vierweekse cursus staat in het teken van de schoolslag. We werken aan het verminderen van de weerstand, het verhogen van de snelheid en het verbeteren van de timing.

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!