KEERPUNTCURSUS

Er is niks mooier dan aanzwemmen richting de muur, een koprol te maken, af te zetten en verder te gaan met je zwemafstand. Dit keerpunt staat centraal in de keerpuntcursus van Personal Swimming.

LEER HET BORSTCRAWL KEERPUNT IN 4 WEKEN!

Hoewel het keerpunt moeilijk is om uit te voeren, is het wel goed aan te leren. Met de juiste techniek gaat een goed keerpunt bijna vanzelf. De voordelen van het keerpunt zijn er volop. Het is sneller, je blijft beter in je ritme bij langere afstanden en het ziet er ook nog eens heel gaaf uit.

In onze 4-weekse keerpuntcursus leer je alles over de juiste techniek van het borstcrawl keerpunt. Je gaat in een kleine groep van maximaal 8 zwemmers aan de slag, voor optimale persoonlijke aandacht.

Omdat het keerpunt meer is dan alleen een koprol, zullen we ook aandacht besteden aan de techniek van de borstcrawl slag. Na afloop van iedere keerpunt training ontvang je per email de techniekoefeningen waar je zelfstandig mee aan de slag kunt gaan.

SCHRIJF JE IN!
CURSUS VAN 4 WEKEN €115,95

Prijs is inclusief toegang tot het zwembad.

VOOR WIE

Onze Keerpuntcursus is speciaal voor de gevorderde borstcrawl-zwemmer, of voor wie eerder de Borstcrawlcursus heeft gevolgd. Door de jaren heen is de techniek van het borstcrawl keerpunt veranderd, wij leren je de juiste keertechniek aan vanuit onze ervaring uit het topzwemmen.

Ook de geoefende borstcrawl zwemmer heeft vaak veel aan de cursus. Door specifiek de onderdelen van de keertechniek opnieuw te doorlopen is vaak veel progressie te boeken.

Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem contact met ons op.

MEER INFORMATIE

  • Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
  • Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek. Er is een testkit aanwezig in het zwembad, zodat je zwembrillen kunt passen.

Tip: Last van water in je neus bij het maken van een keerpunt? Een neusklem is een goed hulpmiddel bij het aanleren van een keerpunt.

Alle benodigdheden voor de Keerpuntcursus zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Zwemmers die willen deelnemen aan de Keerpuntcursus dienen minimaal 100 meter borstcrawl aan één stuk te kunnen zwemmen. Kun je dit nog (net) niet? Kijk dan eens bij ons cursusaanbod. De Borstcrawlcursus, Borstcrawl Techniek Upgrade Training of onze Privéles zou misschien wat voor jou kunnen zijn!

Daarnaast dienen deelnemers minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Bij deelname jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming vereist van ouder of verzorger.

Mocht je onverhoopt lessen missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen. Dit komt omdat we werken van les één naar les vier.

Na iedere training ontvang je de Keerpunt Mailing met daarin een overzicht van de techniekoefeningen van de afgelopen les. Deze oefeningen worden laten zien en uitgelegd aan de hand van video’s. Op deze manier kun je dus zien welke oefeningen er tijdens de les zijn behandeld.

Daarnaast worden er ook een tips en focuspunten meegestuurd om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Mocht je dus onverwachts een sessie missen, dan kun je in ieder geval wel zelfstandig aan de techniek werken.

De Keerpuntcursus start gemiddeld 3 keer per jaar, meestal rond het nieuwe jaar, rond de meivakantie en in het najaar. Wil je weten wanneer de eerst volgende cursus start? Neem dan contact met ons op.

Personal Swimming bied geen activiteiten aan tijdens de Kerstvakantie en 2 tot 3 weken in de Zomervakantie starten er geen nieuwe cursussen.

Check beschikbaarheid via de Inschrijflink. Is het tijdstip of datum van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst.

KEERPUNT MAILING

Tijdens de vier Keerpunt lessen in het zwembad ontvang je in korte tijd veel informatie. Om alles nog eens goed te bestuderen ontvang je na elke training de Keerpunt Mailing met video’s van techniekoefeningen, tips en focuspunten. Zo kun je de behandelde keertechniek nog eens goed nalezen en zelfstandig oefenen in het zwembad.

SNORKEL PLUSPAKKET

Deze set bestaat uit de Speedo Centre Snorkel en de Competition Nose Clip. Speciaal samengesteld voor zwemmers die moeite hebben met de ademhaling. Door het gebruik van deze materialen kan er goed worden gefocust op de techniek van de slag en het keerpunt, zonder buiten adem te raken of water in de neus te krijgen. Shop nu!

NOG NIET HELEMAAL KLAAR VOOR
DE KEERPUNTCURSUS?

Ben je nog geen gevorderde borstcrawl-zwemmer, of heb je niet eerder de Borstcrawlcursus gevolgd. Bekijk dan onderstaande opties eerst!

BORSTCRAWLCURSUS

Tijdens de achtweekse Borstcrawlcursus leer jij de fijne kneepjes van de borstcrawl.

TECHNIEK UPGRADE

Toe aan techniek verbetering? Upgrade jouw borstcrawl slag tijdens de 4 Techniek Upgrade trainingen!

PRIVÉLES

Met intensieve en persoonlijke begeleiding werken we aan jouw verbeterpunten.

VERBETER JE ZWEMTECHNIEK ONDER BEGELEIDING VAN OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

SCHRIJF JE IN VOOR DE
MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

Je ontvangt maximaal 1x per maand een nieuwsbrief.