BORSTCRAWL INTRODUCTIELESSEN

Wil je borstcrawl leren maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of ben je lang geleden voor het laatst in een zwembad geweest en wil je nu weer gaan zwemmen? Voorafgaand aan onze populaire Borstcrawlcursus zijn onze Borstcrawl Introductielessen een mooie opstart.

LEER BORSTCRAWL ZWEMMEN VAN BEGIN AF AAN!

De Borstcrawl Introductielessen zijn bedoeld voor zwemmers die nog geen 25 meter borstcrawl kunnen zwemmen maar wel graag deelnemen aan onze Borstcrawlcursus van acht weken.

Tijdens de lessen behandelen we een aantal basis oefeningen van het zwemmen en de borstcrawl. Daarnaast leggen we de focus op rust en ontspanning, twee basisvaardigheden van de zwemsport. Hoe rustiger je kunt blijven in het water, hoe meer aandacht je hebt voor de nieuwe bewegingen die je gaat maken in het zwembad.

Na de twee introductielessen heb je een goed idee van je niveau, waarna je aan de slag kunt met de 8-weekse Borstcrawlcursus. Wil je zeker zijn van een plek in de populaire Borstcrawlcursus, boek deze er dan meteen bij!

SCHRIJF JE IN!
CURSUS VAN 2 WEKEN €59,95

De cursus wordt gegeven in groepsverband van maximaal 10 deelnemers. Prijs is inclusief toegang tot zwembad en wekelijkse mailing met techniekoefeningen en tips.

INSCHRIJVEN

VOOR WIE?

De Borstcrawl Introductielessen zijn bedoeld voor zwemmers die nog geen 25 meter borstcrawl kunnen zwemmen maar wel graag deelnemen aan onze Borstcrawlcursus van acht weken. De borstcrawl slag is een complexe beweging. Tijdens onze Borstcrawlcursus wordt je begeleid naar een mooie zwemslag. Dit is niet alleen een fysieke, maar ook een mentale uitdaging. Met rust in je hoofd kun je veel beter focussen op het aanleren van de borstcrawl. Dit is het uitgangspunt van de Borstcrawl Introductielessen.

Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem contact met ons op.

MEER INFORMATIE

 • Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
 • Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek. Er is een testkit aanwezig in het zwembad, zodat je zwembrillen kunt passen.
 • Zwemplank en beendrijver: tijdens de Borstcrawl Introductielessen en de Borstcrawlcursus heb je een basisset nodig. Deze bestaat uit een zwemplank en beendrijver. Met deze materialen kun je buiten de lessen om ook zelfstandig trainen en werken aan de techniek oefeningen die we tijdens de cursus doen.

Alle benodigdheden voor de Borstcrawl Introductielessen zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Zwemmers die willen deelnemen aan de Borstcrawl Introductielessen dienen minimaal 25 meter (één baan) schoolslag te kunnen zwemmen. Kun je dit nog (net) niet? Kijk dan eens bij ons cursusaanbod. De Privélessen zouden misschien wat voor jou kunnen zijn!

Daarnaast dienen deelnemers minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Bij deelname jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming vereist van ouder of verzorger.

Mocht je onverhoopt lessen missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen. Dit komt omdat we werken van les één naar les twee.

Na iedere training ontvang je de Mailing met daarin een overzicht van de techniekoefeningen van de afgelopen les. Deze oefeningen worden laten zien en uitgelegd aan de hand van video’s. Op deze manier kun je dus zien welke oefeningen er tijdens de les zijn behandeld.

Mocht je dus onverwachts een sessie missen, dan kun je in ieder geval wel zelfstandig aan de techniek werken.

De Borstcrawl Introductielessen starten het hele jaar door. Alleen rondom de zomer- en Kerstperiode zijn er geen lessen.

BORSTCRAWL INTRODUCTIE MAILING

Tijdens de twee Borstcrawl Introductielessen in het zwembad ontvang je in korte tijd veel informatie. Om alles nog eens goed te bestuderen ontvang je na elke les de Borstcrawl Introductie Mailing met video’s van techniekoefeningen, tips en focuspunten. In de mailing leggen we deze nog eens helder uit. Zo kun je de behandelde techniek nog eens goed nalezen en zelfstandig borstcrawl oefenen in het zwembad.

SPECIALE CURSUS AANBIEDING!

Wie zich inschrijft voor de Borstcrawl Introductielessen ontvangt bij aankoop van een Basispakket een gratis Personal Swimming badmuts cadeau!
Het Speedo Kick Board oftewel de plank is speciaal ontworpen om de beentechniek te verbeteren. Voor het verbeteren van je armtechniek is er de Speedo Elite Pullbuoy ook wel beendrijver genoemd. Deze 2 zwemmaterialen mogen eigenlijk niet ontbreken in je basis zwemset.

INSCHRIJVEN BORSTCRAWL INTRODUCTIELESSEN

WOENSDAG
2 FEBRUARI
20.15 UUR

€59,95

 • 2 lessen van 60 minuten

 • 2 + 9 februari
  20.15 – 21.15 uur

 • Maximaal 10 zwemmers

 • Inclusief Borstcrawl Introductie Mailing

 • Sloterparkbad Amsterdam

INSCHRIJVEN BORSTCRAWL INTRODUCTIELESSEN 2 FEBRUARI

MAANDAG
28 FEBRUARI
19.00 UUR

€59,95

 • 2 lessen van 60 minuten

 • 28 februari + 7 maart
  19.00 – 20.00 uur

 • Maximaal 10 zwemmers

 • Inclusief Borstcrawl Introductie Mailing

 • Sloterparkbad Amsterdam

INSCHRIJVEN BORSTCRAWL INTRODUCTIELESSEN 28 FEBRUARI

WOENSDAG
2 MAART
20.15 UUR

€59,95

 • 2 lessen van 60 minuten

 • 2 + 9 maart
  20.15 – 21.15 uur

 • Maximaal 10 zwemmers

 • Inclusief Borstcrawl Introductie Mailing

 • Sloterparkbad Amsterdam

INSCHRIJVEN BORSTCRAWL INTRODUCTIELESSEN 2 MAART

Check beschikbaarheid via de Inschrijflink. Is het tijdstip of datum van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst.

KUN JE AL 25M BORSTCRAWL?

Kun je al 25 meter borstcrawl? Dan kun je meteen meedoen met de 8-weekse Borstcrawlcursus! Lukt dit nog niet helemaal dan passen de Borstcrawl Introductielessen goed bij jou of bekijk onze Privélessen.

PRIVÉLES

MET INTENSIEVE EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING WERKEN WE AAN JOUW VERBETERPUNTEN

MEER INFORMATIE
BORSTCRAWLCURSUS

TIJDENS DE ACHTWEEKSE BORSTCRAWLCURSUS LEER JIJ DE FIJNE KNEEPJES VAN DE BORSTCRAWL

MEER INFORMATIE


SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

SCHRIJF JE IN

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!

Coaches Personal Swimming
Lees meer over ons