BORSTCRAWL TECHNIEK ANALYSE CURSUS

Ben je op zoek naar de ultieme analyse van jouw borstcrawl techniek of wil je meer inzicht krijgen in de verbeterpunten van jouw slag? Dan is deze Borstcrawl Techniek Analyse Cursus iets voor jou!

ANALYSEER JOUW TECHNIEK

Bij de Borstcrawl Techniek Analyse Cursus ga je in 3 sessies aan de slag met het grondig analyseren van jouw borstcrawl techniek. In deze cursus hebben we een SmartPaddle Analyse, een Video Analyse en een Techniek Training gebundeld.

De combinatie van data van de SmartPaddle, de beelden van de Video Analyse en het oog van onze coaches is de ultieme manier om te werken aan jouw techniek. Op deze manier krijg je goed inzicht in jouw borstcrawl slag en kom je erachter waar je verbeterpunten liggen.

Je gaat in een kleine groep van maximaal 6 zwemmers aan de slag, voor optimale persoonlijke aandacht.

SCHRIJF JE IN!
BORSTCRAWL TECHNIEK ANALYSE CURSUS €109,95

De cursus wordt gegeven in groepsverband van maximaal 6 deelnemers. Prijs is inclusief toegang tot het zwembad, een SmartPaddle Analyse, een Video Analyse, tips en 2 zelfstandig conditieprogramma’s.

INSCHRIJVEN

TRAINING 1 – SMARTPADDLE ANALYSE

De combinatie van een goede horizontale ligging en druk op het water naar achteren zorgt voor een efficiënte en soepele slag. De SmartPaddle Analyse helpt je inzicht te krijgen in de baan die je hand onder water aflegt. Hierdoor kun je gericht werken aan je doorhaal van de borstcrawl slag. De SmartPaddle is een innovatieve zwemgadget die tijdens het zwemmen verschillende gegevens meet. Direct na het zwemmen zie je in duidelijke grafieken onder andere waar je druk verliest, wanneer je in de slag druk zet naar achteren en hoe snel je dit doet.

TRAINING 2 – VIDEO ANALYSE

De Video Analyse is een belangrijk onderdeel ter verbetering van de zwemtechniek. De visuele feedback die je krijgt tijdens het bekijken van de videobeelden zullen helpen om gericht te werken aan jouw specifieke en persoonlijke verbeterpunten. Je wordt zowel onder- als boven water opgenomen en de beelden worden gelijk besproken in de groep. Door de kleine groepsgrootte is er alle tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht en feedback. Zo ga je naar huis met meer inzicht in jouw zwemslag en hoe je die kunt verbeteren.

TRAINING 3 – TECHNIEK TRAINING

De inzichten uit de Video Analyse en de resultaten van de SmartPaddle meting vormen de basis van deze derde sessie. Deze training staat volledig in het teken van het verbeteren van jouw specifieke aandachtspunten. Daarnaast leer je een aantal techniekoefeningen waarmee je ook zelfstandig aan de slag kunt om jouw techniek te verfijnen.

DOCUMENTATIE

Na afloop van de cursus sturen we de videobeelden uiteraard naar je op en ontvang je een link naar de gemeten gegevens van de SmartPaddle Analyse, zodat je deze zelf nog eens goed kunt bekijken. Daarnaast ontvang je na Training 1 en Training 2 een conditieprogramma om zelf aan de slag te gaan tussen de gezamenlijke trainingen door. Hiermee krijg je na de analyses de tijd om zelfstandig te werken aan jouw focus- en verbeterpunten.

VOOR WIE

 

De Borstcrawl Techniek Analyse Cursus is speciaal ontwikkeld voor de gevorderde borstcrawl zwemmer. Deelnemers dienen minimaal 200m borstcrawl aan één stuk te kunnen zwemmen.

Vaak zien we bij de gevorderde borstcrawl zwemmer een techniek die verkeerd is aangeleerd, waardoor ondanks veel trainen geen vooruitgang meer wordt geboekt. Door meer inzicht te krijgen in jouw slag door middel van de twee Analyses is vaak veel progressie te boeken.

Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem contact met ons op.

De SmartPaddle Analyse wordt verzorgd door de coaches van SmartpaddleNL.

MEER INFORMATIE

  • Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
  • Zwembril: prettig voor de ogen. Er is een testkit aanwezig in het zwembad, zodat je zwembrillen kunt passen.

Alle benodigdheden voor deze trainingen zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Zwemmers die willen deelnemen aan de Borstcrawl Techniek Analyse Cursus dienen minimaal 200 meter achter elkaar borstcrawl te kunnen zwemmen. Kun je dit nog (net) niet? Kijk dan eens bij ons cursusaanbod. De Borstcrawlcursus of onze Borstcrawl Techniek Upgrade zou misschien wat voor jou kunnen zijn!

Daarnaast dienen deelnemers minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Bij deelname jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming vereist van ouder of verzorger.

Mocht je onverhoopt trainingen missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen.

De Borstcrawl Techniek Analyse Cursus inschrijfdata volgt nog. Heb je interesse mail ons, dan plaatsen we je op een wachtlijst voor de volgende cursus.

INSCHRIJVEN BORSTCRAWL TECHNIEK ANALYSE CURSUS

VANWEGE CORONA TIJDELIJK NIET MOGELIJK

Is het tijdstip of datum van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst.

NOG NIET HELEMAAL KLAAR VOOR DE BORSTCRAWL TECHNIEK ANALYSE CURSUS?

Doe mee aan de Borstcrawl Techniek Analyse Cursus als je 200m achter elkaar in borstcrawl kunt zwemmen. Lukt dit nog niet helemaal? Bekijk dan onderstaande opties eerst!

SMARTPADDLE ANALYSE

KRIJG INZICHT IN DE BAAN DIE JE HAND ONDER WATER AFLEGT, WAAR JE DRUK ZET EN HOE SNEL JE DIT DOET

MEER INFORMATIE
VIDEO ANALYSE

KRIJG VISUEEL INZICHT IN JOUW PERSOONLIJKE VERBETERPUNTEN

MEER INFORMATIE

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

SCHRIJF JE IN

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!

Coaches Personal Swimming
Lees meer over ons