CLINICS ZWEMVERENIGING

Onze enthousiaste trainers van Personal Swimming en Swimclinics reizen regelmatig binnen- en buitenland door om clinics te geven. Er zijn speciale thema’s voor triatleten, beginnend zwemmers of ervaren wedstrijdzwemmers.

CLINICS VAN TOPZWEMMERS

Een clinic in het water van je eigen zwembad is voor elke zwemvereniging een geweldige ervaring. De deelnemers maken kennis met techniekoefeningen die topzwemmers in Nederland elke dag doen.

Clinics worden gegeven voor zwemmers van alle niveaus. De trainers van Swimclinics en Personal Swimming hebben aan de badrand gestaan bij zwemverenigingen, reddingsbrigades, studentenverenigingen, Miniorendagen van de KNZB en de snelste competitieclubs.

Door een andere blik, nieuwe oefeningen en verrassende bewegingen krijgen de deelnemers en trainers altijd een flinke dosis inspiratie.

Wat de clinics uniek maakt, is de manier van training geven. De enthousiaste coaches verdelen de aandacht goed over de deelnemers, en zorgen ervoor dat alle zwemmers individuele aanwijzingen krijgen.

CLINIC VAN EEN TOPZWEMMER
1.5 UUR TRAINING €329

Bovenstaande bedrag is het basisbedrag van een clinic. We bieden echter tal van opties aan. Door de inzet van een extra trainer kunnen we in het water oefeningen voordoen. Wil je meerdere clinics? Neem dan contact met ons op!

SPECIAAL MOMENT

SPECIAAL MOMENT

Onze coaches wonnen medailles en zwommen finales tijdens de grootste toernooien als de Europese Kampioenschappen, WK en Olympische Spelen.

PLEZIER STAAT VOOROP

PLEZIER STAAT VOOROP

Bij elke clinic staat plezier voorop: de oefeningen worden op een luchtige en duidelijke manier aangeboden. Alle deelnemers gaan altijd met een glimlach naar huis.

KENNIS EN ERVARING

KENNIS EN ERVARING

De oefeningen die tijdens de clinic worden gedaan komen rechtstreeks uit het Olympisch programma.

UNIEKE COMBINATIE

UNIEKE COMBINATIE

Op de badrand wordt de volgende oefening uitgelegd en in het water wordt hij laten zien.

AANDACHT VOOR IEDEREEN

AANDACHT VOOR IEDEREEN

Door de clinic te laten geven door twee coaches is er altijd voldoende aandacht voor iedereen.

COACHES LEREN MEE

COACHES LEREN MEE

Trainers en publiek leren mee door de duidelijke uitleg van de oefeningen.

TWEE COACHES

Een optie is om twee coaches langs te laten komen: dan legt één van de coaches de oefeningen uit op de kant, en doet één van de coaches ze voor in het water. Door met twee coaches langs de badrand te staan kan de aandacht nog beter verdeeld worden over alle deelnemers. Bij veel verschil in niveau van de deelnemers is er dan ook de mogelijkheid om de groep te splitsen in twee delen. De jarenlange ervaring van de coaches is duidelijk zichtbaar tijdens de clinic.

BEDRIJVEN, VRIENDENGROEPEN EN MEER

Wil je graag een clinic voor jouw vereniging, vriendengroep, bedrijf of zwembad dan kan dat ook. Elke zwemclinic wordt speciaal op maat gemaakt op basis van de wensen, beschikbare faciliteiten en het aantal deelnemers.

VOOR WIE

Clubs die hun zwemmers willen inspireren en motiveren, en die techniek willen verbeteren onder leiding van een topzwemmer.

ELK ONDERWERP

De inhoud van de clinic wordt volledig in samenwerking met de organiserende club gemaakt: elk onderwerp is mogelijk!

EXPERTISE

De clinics zijn ontwikkeld en worden gegeven door (voormalig) internationaal topzwemmers.

LOCATIE

Met je eigen team in je eigen zwembad een clinic volgen is een enorm motiverende kans voor zwemmers.

MEERDERE CLINICS

Wij bieden ook de mogelijkheid tot het afnemen van meerdere zwemclinics voor een gunstige prijs. Zo kunnen we dieper ingaan op de technische onderdelen van de zwemsport, omdat er simpelweg meer tijd is om uit te leggen.

Bij het afnemen van drie clinics zouden we de eerste volledig in het teken van algemene techniek in kunnen richten. De volgende clinic zouden we kunnen ingaan op een slag of meerdere slagen naar keuze en bij de laatste clinic behandelen we starten en keren. Uiteraard is dit volledig naar wens in te delen.

MEER INFORMATIE

  • Een normale clinic duurt anderhalf uur. De coaches zijn ruim van tevoren aanwezig.
  • Prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten à €0.19 per kilometer vanaf Amsterdam.
  • Kosten van een extra trainer zijn €200 inclusief BTW.
  • De clinic wordt gepland in overleg met Personal Swimming en de organiserende partij.
  • Bij een clinic voor zwemverenigingen stemmen we graag voorafgaand aan de clinic de inhoud af met de coaches.

Clinics kunnen worden gehouden in je eigen zwembad. Of bij jouw zwemvereniging of zwembad in de buurt. Het is ook mogelijk om een clinic aan te vragen in het Sloterparkbad in Amsterdam.

OF KOM BIJ ONS TRAINEN IN AMSTERDAM!

Naast onze clinics bieden we ook cursussen aan: leer het maken van een snel borstcrawl-keerpunt, de fijne kneepjes van de schoolslag of bereid je voor op een triathlon met de kilometercursus.

PRIVÉLES

MET INTENSIEVE EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING WERKEN WE AAN JOUW VERBETERPUNTEN

TALENT TRAINING

WERK OP ZATERDAGOCHTEND IN EEN KLEINE GROEP JONGE ZWEMMERS AAN JE TECHNIEK

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!