CLINICS

Onze enthousiaste trainers van Personal Swimming reizen regelmatig het land door om clinics te geven. Er zijn speciale thema’s voor bedrijven, triatleten, beginnend zwemmers of ervaren wedstrijdzwemmers.

CLINICS VAN TOPZWEMMERS

Clinics worden gegeven voor zwemmers van alle niveaus. De trainers van Personal Swimming hebben aan de badrand gestaan bij zwemverenigingen, zwembaden, bedrijven, reddingsbrigades, de mariniers, studentenverenigingen, Amsterdam City Swim, Miniorendagen van de KNZB en de snelste competitieclubs.

Door een andere blik, nieuwe oefeningen en verrassende bewegingen krijgen de deelnemers en trainers altijd een flinke dosis inspiratie.

Wat de clinics uniek maakt, is de manier van training geven. De enthousiaste coaches verdelen de aandacht goed over de deelnemers, en zorgen ervoor dat alle zwemmers individuele aanwijzingen krijgen.

VRAAG EEN CLINIC AAN!
1,5 UUR CLINIC €349,95

Bovenstaande bedrag is het basisbedrag van een clinic met 1 trainer.

CLINIC OP MAAT

Wil je graag een clinic voor jouw vereniging, vriendengroep, bedrijf of zwembad. We gaan graag voor je aan de slag! De zwemsport is uitermate geschikt om in teamverband uit te voeren. Elke zwemclinic wordt speciaal op maat gemaakt op basis van de wensen, beschikbare faciliteiten en het aantal deelnemers. Benieuwd? Neem contact met ons op.

MEER INFORMATIE

Een clinic op maat van 1,5 uur met 1 trainer bedraagt €349,95 inclusief btw, dit is het basisbedrag van een zwemclinic. We bieden echter tal van opties aan. Door de inzet van een extra trainer kunnen we in het water oefeningen voordoen. Wil je meerdere clinics? Neem dan contact met ons op!

  • Een normale clinic duurt anderhalf uur. De coaches zijn ruim van tevoren aanwezig.
  • Prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten à €0.23 per kilometer vanaf Amsterdam.
  • Kosten van een extra trainer zijn €200 inclusief BTW.
  • De clinic wordt gepland in overleg met Personal Swimming en de organiserende partij.
  • Bij een clinic voor zwemverenigingen stemmen we graag voorafgaand aan de clinic de inhoud af met de coaches.

Clinics kunnen worden gehouden in je eigen zwembad. Of bij jouw zwemvereniging of zwembad in de buurt. Het is ook mogelijk om een clinic aan te vragen in het Sloterparkbad in Amsterdam.

SPECIAAL MOMENT

SPECIAAL MOMENT

Onze coaches hebben allen op hoog (inter)nationaal niveau gezwommen of gecoacht.

PLEZIER STAAT VOOROP

PLEZIER STAAT VOOROP

Bij elke clinic staat plezier voorop: de oefeningen worden op een luchtige en duidelijke manier aangeboden. Alle deelnemers gaan altijd met een glimlach naar huis.

KENNIS EN ERVARING

KENNIS EN ERVARING

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar er verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen.

UNIEKE COMBINATIE

UNIEKE COMBINATIE

Bij een kleine groep of twee trainers kunnen op de badrand de oefeningen worden uitgelegd en in het water gedemonstreerd.

AANDACHT VOOR IEDEREEN

AANDACHT VOOR IEDEREEN

Door de clinic te laten geven door twee coaches is er altijd voldoende aandacht voor iedereen.

COACHES LEREN MEE

COACHES LEREN MEE

Trainers en publiek leren mee door de duidelijke uitleg van de oefeningen.

KENNIS DELEN

Door de jaren heen hebben we les gegeven aan verschillende niveau zwemmers. Gecombineerd met onze achtergrond uit de topsport hebben we een hoop kennis en ervaring opgebouwd die we graag delen.

We zijn altijd opzoek naar de perfectie in de techniek, welke vaak ook per zwemmer verschilt. De uitdaging is vaak het vinden van de oorzaak achter een specifiek verbeterpunt. Vervolgens selecteren wij een techniek oefening welke goed aansluit om beter te gaan zwemmen. Wat het zwemdoel ook is, we gaan de uitdaging aan: Beginners leren zwemmen, getalenteerde zwemmers de volgende stap laten maken of meer kennis en nieuwe inzichten bieden aan zwemtrainers. We delen onze kennis door middel van een Clinic of presentatie graag! Iedereen kan beter leren zwemmen. 

TWEE COACHES

Een optie is om twee coaches langs te laten komen: dan legt één van de coaches de oefeningen uit op de kant, en doet één van de coaches ze voor in het water. Door met twee coaches langs de badrand te staan kan de aandacht nog beter verdeeld worden over alle deelnemers.

Bij veel verschil in niveau of een groot aantal deelnemers is er dan ook de mogelijkheid om de groep te splitsen in twee delen. De jarenlange ervaring van de coaches is duidelijk zichtbaar tijdens de clinic.

CLINIC REEKS

Wij bieden ook de mogelijkheid tot het afnemen van meerdere zwemclinics voor een gunstige prijs. Zo kunnen we dieper ingaan op de technische onderdelen van de zwemsport, omdat er meer tijd is om uit te leggen.

Zo zou je boorbeeld bij drie clinics, de eerste clinic volledig in het teken van algemene techniek kunnen inrichten. De volgende clinic kunnen ingaan op een slag (of 2 slagen) naar keuze en bij de laatste clinic starten en keren behandelen. Uiteraard is dit volledig naar wens in te delen. 

OF KOM BIJ ONS TRAINEN IN AMSTERDAM!

Naast onze clinics bieden we ook cursussen aan: leer het maken van een snel borstcrawl-keerpunt, de fijne kneepjes van de schoolslag of bereid je voor op een triathlon met de kilometercursus.

INTRODUCTIELESSEN

Leer in klein groepsverband van maximaal 8-10 zwemmers borstcrawl zwemmen van begin af aan!

SMALL GROUP TRAINING

Ga aan de slag met een eigen trainingsgroep! Werk samen met één van onze trainers aan jullie borstcrawl.

PRIVÉLES

Met intensieve en persoonlijke begeleiding werken we aan jouw verbeterpunten.

VERBETER JE ZWEMTECHNIEK ONDER BEGELEIDING VAN OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

SCHRIJF JE IN VOOR DE
MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

Je ontvangt maximaal 1x per maand een nieuwsbrief.