BEDRIJFSFIT

Ben je als bedrijf aangesloten bij een zwemtocht? Wil je een goed doel sponsoren door een wedstrijd te zwemmen? Wil je jouw werknemers vitaal houden en beter laten presteren? Personal Swimming biedt lessen, cursussen, trainingen en clinics aan voor jou en je medewerkers!

HOU JE ORGANISATIE FIT

De zwemsport is uitermate geschikt om in teamverband uit te voeren. Door het trainen van het gehele lichaam is het daarnaast een van de meest gezonde sporten die je kunt doen. We weten allemaal dat gezonde, sportieve werknemers beter in hun vel zitten en daardoor beter presteren. Jij kunt hier met jouw organisatie een positieve bijdrage aan leveren!

AANLEREN VAN ZWEMSLAGEN

We hebben veel ervaring in het aanleren van verschillende zwemslagen. Zo kunnen we beginnen met de schoolslag, om daarna door te pakken met de borstcrawl. Onze individuele Borstcrawlcursus is een achtweekse cursus die je de borstcrawl aanleert. Maar je kunt natuurlijk ook met je bedrijf een groep opstarten. Is er veel verschil in zwemniveau? Dan kunnen we de groep splitsen en zo iedereen van de juiste input voorzien.

Stel een team van werknemers samen en ga samen de uitdaging aan! We plannen de trainingen uiteraard in overleg in, zodat iedereen mee kan doen.

ZWEMTOCHTEN VOOR HET GOEDE DOEL

Van Swim to Fight Cancer tot de Amsterdam City Swim voor ALS, er zijn jaarlijks verschillende zwemtochten voor het goede doel. Fantastische initiatieven, die niet alleen de goede doelen steunen maar ook je bedrijf een boost kunnen geven. Want wat is er mooier dan je samen met je collega’s inzetten voor een goed doel? Wij bieden lessen en trainingen aan om jullie klaar te stomen voor het zwemmen van een lang stuk!

VRAAG EEN OFFERTE AAN
BEDRIJFSFITNESS OP MAAT

Privéles, Small Group Training tot 10 personen, Cursussen tot 16 personen en Clinics tot 30, neem contact op voor een offerte op maat.

TRAININGSAANBOD

PRIVÉLES

Ga samen met je coach aan de slag met jouw specifieke verbeterpunten, of leer de borstcrawl van begin af aan! Je kunt met één of twee personen meedoen met de trainingen, en zelf inplannen in onze handige agenda.

SMALL GROUP TRAINING

Vanaf 3 personen bieden we Small Group Training aan. In één of een reeks op maat gemaakte lessen begeleiden we jouw team naar een zwemtocht of triatlon. Trainingsmomenten zijn in overleg, of in te plannen in de agenda.

BORSTCRAWLCURSUS OP MAAT

De Personal Swimming Borstcrawlcursus is een wekelijkse cursus met 8 trainingen. Je ontvangt na elke training een mailing met daarin video’s, tips, oefeningen en een extra zwemprogramma.

CLINICS

Een zwemclinic is een mooi moment om je werknemers te motiveren en inspireren. Denk aan bijvoorbeeld een teambuilding activiteit of teamuitje. Of ter voorbereiding van een mooie lange zwemtocht.

OP MAAT

Van privéles tot clinics en van cursussen tot fysiotherapie: aanbod stemmen we af op jouw wensen.

OP MAAT

Van privéles tot clinics en van cursussen tot fysiotherapie: aanbod stemmen we af op jouw wensen.

VOOR WIE

Werkgevers die sport onder medewerkers en een gezonde werkomgeving willen stimuleren.

EXPERTISE

Een clinic van onze topcoaches geeft energie en is een geweldige ervaring voor je medewerkers.

WERKGEVERSBIJDRAGE

Met een werkgeversbijdrage kun je ook door middel van een gedeeltelijke of volledige vergoeding van het sportabonnement een bijdrage leveren. De drempel van de werknemer om te komen sporten wordt dan natuurlijk lager. Op deze manier profileer je jouw bedrijf als gezonde werkomgeving en stimuleer je de gezondheid van je medewerkers.

LOONHEFFINGSVOORDEEL

Medewerkers kunnen gemiddeld 38,10% besparen op een sportabonnement als dit via de werkgever loopt. Als organisatie heb je de mogelijkheid om het sportabonnement, de sportcursus of de trainingen van je werknemers te verrekenen met het brutosalaris.

DOE ZELF EEN PRIVÉLES OF SMALL GROUP TRAINING

Geen heel team om je heen? Doe dan met je collega’s mee met een Borstcrawlcursus of geef je op voor Privéles of Small Group Training.

PRIVÉLES

MET INTENSIEVE EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING WERKEN WE AAN JOUW VERBETERPUNTEN

SMALL GROUP TRAINING

WERK AAN JE ZWEMTECHNIEK MET JE EIGEN TRAININGSGROEP

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!