TRAININGSAANBOD

Bij Personal Swimming kun je terecht voor het aanleren of verbeteren van je zwemtechniek. Dit doen we door middel van verschillende lessen, cursussen en trainingen. Bekijk hieronder een overzicht van al ons trainingsaanbod opgedeeld in verschillende zwemniveau’s.

PERSONAL TRAINING

CURSUSSEN

GROUP TRAINING

ZELFSTANDIG TRAINEN

AANLEREN OF VERBETEREN?

“Zwemmen is de mooiste sport die er is. Dat kunnen wij, als zwemcoaches, volledig objectief vaststellen. Het mooie van zwemmen is dat je altijd kunt verbeteren. Of je nou beginnend zwemmer bent of meervoudig Iron Man, wij maken samen met jou een trainingsschema waarmee jij een betere zwemmer wordt. Dus ga de uitdaging aan en duik met ons dat water in!”

– Coach Bas van Velthoven

BEGINNER

Allereerst: wat goed dat je het zwembad (weer) in wilt duiken! Voor je het weet glij je als een vis door het water en ben je het zwembad niet meer uit te slaan, wacht maar af. Speciaal voor jou hebben we een aantal lessen ontwikkeld, zodat je went aan het water en aan de technische bewegingen.

BANENZWEMMER

Je bent al regelmatig in het zwembad te vinden. Je draait je hand niet om voor een aantal banen schoolslag achter elkaar, of zelfs een baantje borstcrawl! Het is tijd voor de volgende stap: efficiënt door het water, borstcrawl leren! Of leer het keerpunt, de fijne kneepjes van de schoolslag of sluit je aan bij de Conditie Training.

GEOEFEND ZWEMMER

Honderden meters zwem je al achter elkaar. Bij de receptie van het zwembad kennen ze je bij de voornaam en je hebt een favoriet kluisje. En toen merkte je dat je niet meer zo snel vooruit ging als in het begin. Kom bij ons trainen en verbeter je op verschillende zwem vlakken!

TRIATLEET EN OPEN WATER ZWEMMER

Als triatleet of open water zwemmer wil je zo efficiënt mogelijk door het water heen glijden. Dat leren we je door middel van onderstaande cursussen.


SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

SCHRIJF JE IN

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!

Coaches Personal Swimming
Lees meer over ons