TRAININGSAANBOD

Bij Personal Swimming kun je terecht voor het aanleren of verbeteren van je zwemtechniek. Dit doen we door middel van verschillende lessen, cursussen en trainingen. Bekijk hieronder een overzicht van al ons trainingsaanbod opgedeeld in verschillende zwemniveau’s.

Wat voor type zwemmer ben jij?

PERSONAL TRAINING

CURSUSSEN

GROUP TRAINING

ZELFSTANDIG TRAINEN

AANLEREN OF VERBETEREN?

“Zwemmen is de mooiste sport die er is. Dat kunnen wij, als zwemcoaches, volledig objectief vaststellen. Het mooie van zwemmen is dat je altijd kunt verbeteren. Of je nou beginnend zwemmer bent of meervoudig Iron Man, wij maken samen met jou een trainingsschema waarmee jij een betere zwemmer wordt. Dus ga de uitdaging aan en duik met ons dat water in!”

– Coach Bas van Velthoven

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!