TRIATLON

Heb jij je ingeschreven voor een Iron Man of ben je door iemand uitgedaagd om een triatlon te volbrengen? Of ben je al jaren bezig en bereid je jezelf voor op een kwalificatie voor een internationaal toernooi? Wij zijn er om je beter, efficiënter en sneller te leren zwemmen.

DUURSPORT

De meeste triatleten die we in het zwembad tegen komen zijn ontzettend goede duursporters. Er zijn al veel uren gemaakt op de racefiets en met de hardloopschoenen aan, dus met de conditie zit het wel goed! Alleen nog even het zwembad in om die conditie direct om te zetten in pure zwemsnelheid, toch?

HET ZWEMBAD IN

Ben je echter in het zwembad aangekomen, dan merk je dat je conditie ‘op het droge’ niet meteen om te zetten is in een perfecte borstcrawl in het water. Het zwemmen van een goede schoolslag of borstcrawl is enorm technisch en duurt weken voordat je op niveau bent. Daarnaast zal je op een andere manier moeten leren ademen en om moeten gaan met je aerobe capaciteit.

Gelukkig hebben we goed nieuws. Heb je over 10 weken je eerste triatlon en heb je al jaren niet gezwommen? Of heb je jezelf ingeschreven voor je derde full distance en wil je over een half jaar echt onder dat uur zwemmen? Wij zijn ervoor je om je te helpen in jouw voorbereiding en om je technisch beter te maken.

ONZE TRIATLETEN

We begeleiden tientallen triatleten met hun doelstellingen. Zo trainen we met Nederlands en Europees Kampioenen en deelnemers aan de WK in Kona. Maar ook beginnend triatleten, recreatieve deelnemers en topsporters kunnen bij ons terecht voor cursussen, privélessen en trainingen.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?
CURSUSSEN, PERSONAL OF GROUP TRAINING. IN HET ZWEMBAD OF OPEN WATER.

Trainingen volg je alleen, in duo’s, in een kleine groep of met een trainingsgroep van maximaal 26 personen.

DRIE PLANNEN

Om alles overzichtelijk te houden, hebben we drie plannen gemaakt. Uiteraard is er altijd ruimte voor een persoonlijk plan en begeleiding. Plan 1 en 2 zijn voor degenen die zeer binnenkort (binnen 3 maanden) een wedstrijd hebben gepland en een tijd niet hebben gezwommen (plan 2) of de borstcrawl techniek nog niet goed beheersen (plan 1). Plan 3 is voor de triatleten die wat langer de tijd hebben en ook al wat meer hebben gezwommen.

PLAN 1: 3 MAANDEN

BORSTCRAWL LEREN

In 10 weken een betere borstcrawl kan! Als je nog helemaal geen ervaring hebt met borstcrawl zwemmen, start je met de tweeweekse Introductielessen. Vervolgens doe je de Borstcrawlcursus van 8 weken.

Geen enkele ervaring met borstcrawl maar wel de eerste stappen maken? Doe dan mee met deze tweeweekse kennismaking. We staan in een kleine groep stil bij ademhaling en rust en maken de eerste stappen richting een baan borstcrawl.

Schrijf je in!

Tijdens de Personal Swimming Borstcrawlcursus van 8 weken leren we jou een technisch goede borstcrawl die je gedurende langere tijd kunt volhouden. Zeker als je naast de cursus ook zelf gaat oefenen, kun je flinke stappen zetten tijdens deze cursus!