OVER PERSONAL SWIMMING

Personal Swimming is ontstaan vanuit liefde voor de zwemsport. Als voormalig Olympisch topzwemmers begonnen onze coaches jaren geleden met de simpele gedachte: iedereen kan beter leren zwemmen. Kennis en ervaring uit het topzwemmen werd daarmee gecombineerd, waarna de eerste Borstcrawlcursus voor volwassenen tot stand kwam.

IEDEREEN KAN BETER LEREN ZWEMMEN

Wekelijks geven onze topcoaches training aan zwemmers met uiteenlopende doelstellingen. Zwemmer die hun techniek willen verbeteren, mensen die hun angst voor water willen overwinnen, jonge zwemmers die bij een vereniging zijn aangesloten, enthousiaste open water zwemmers, gedreven triatleten en mensen die via het zwemmen fit willen zijn en blijven.

We begeleiden onze zwemmers in hun avontuur naar de zwaarste triatlons ter wereld, we steunen ze in hun route naar de mooiste open water zwemtochten en helpen ze op weg richting dat eerste baantje borstcrawl. Welk zwemdoel je ook hebt, we gaan graag met je aan de slag!

DIT DOEN WE DOOR VERSCHILLEND TRAININGSAANBOD

Bijvoorbeeld door het schrijven van trainingsschema’s, maken van techniek analyses en het geven van cursussen zoals onze Borstcrawlcursussen voor verschillende niveau’s, de Schoolslagcursus, de Vlinderslagcursus, de Keerpuntcursus of de Kilometercursus.

Bij de wekelijkse Conditie Training ligt de focus op het verbeteren van de techniek en de zwemconditie. Of met de Privélessen waarbij je heel specifiek aan de slag gaat met je eigen focus- en verbeterpunten.

Ook de zelfstandige zwemmer of banenzwemmer inspireren en motiveren we graag! Zo hebben we diverse trainingspacks en maken we wekelijks een mooie zwemmailing met bijbehorend trainingsprogramma.

Met al deze trainingsvormen weten we zeker dat we ook van jou een betere zwemmer kunnen maken. Kijk eens bij ons trainingsaanbod, kom een keer meetrainen of neem contact met ons op voor meer informatie, we staan je graag te woord. Tot snel in het zwembad!

VERBETER JE ZWEMTECHNIEK ONDER BEGELEIDING
VAN TOPZWEMMERS EN COACHES

Bas van Velthoven
Bas van VelthovenOLY
Saskia de Jonge
Saskia de JongeOLY
Paul Weijers
Paul Weijers
Femke Hoppenbrouwer
Femke Hoppenbrouwer
Benno Kuipers
Benno KuipersOLY

Bas is Olympiër en internationaal medaillewinnaar op de vrijeslag estafettes, maar inmiddels beter bekend als de drijvende kracht achter Personal Swimming. Lees meer over Bas.

Saskia is medaillewinnares op meerdere internationale toernooien, waaronder de Olympische Spelen van 2012. Ook is ze trainster bij de zwembond voor zowel Olympiërs als Paralympiërs. Lees meer over Saskia.

Paul is opgegroeid in de zwemsport als zwemmer, clubcoach, bondscoach junioren bij het Nederlands Team en heeft daarnaast een achtergrond als bewegingswetenschapper. Lees meer over Paul.

Femke zit nog middenin haar topsport carrière en traint nog meerdere keren per dag. Afgelopen zomer nam ze deel aan het WK onder de 23. Lees meer over Femke.

Benno is olympisch schoolslagzwemmer en één van de initiatiefnemers van Personal Swimming. Hij werd tijdens zijn zwemcarrière 18 keer Nederlands Kampioen. Lees meer over Benno.

PERSONAL SWIMMING COACHES

Onze coaches hebben allen op hoog (inter)nationaal niveau gezwommen of gecoacht. Bij Personal Swimming ontwikkelen, schrijven en begeleiden Olympiërs, Europees Kampioenen en Vice-Wereldkampioenen jouw trainingen.

Deze kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Om zo van jou een betere zwemmer te maken.

Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water.

TRAININGSLOCATIE

Al onze trainingen, Privélessen en Cursussen verzorgen wij in het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad heeft meerdere zwembaden. Dit geeft ons de mogelijkheid om bijvoorbeeld een beginnerscursus te geven in een zwembad waar je kunt staan en tijdens privélessen in een apart gedeelte of eigen privé baan aan de slag te gaan. Ook traint een deel van Topzwemmend Nederland in het Sloterparkbad, zo hebben we nauw contact met de huidige topzwemmers en volgen we de nieuwste trainingsmethodes en technieken.

In de zomerperiode, zodra het buitenwater voldoende opgewarmd is geven we ook Privéles, Conditie Training en Clinics buiten in de Ouderkerkerplas of de Nieuwe Meer.

CONTACT

Heb je vragen? Stuur een bericht, bel of mail ons we staan je graag te woord.

E-mailadres: info@personalswimming.nl
Telefoonnummer: +31 6 2856 2799

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag 13-17u. Een Whatsapp bericht sturen? Graag! We staan veel langs de rand van het zwembad waardoor we niet altijd de telefoon op kunnen nemen. 

Trainingslocatie: Sloterparkbad, President Allendelaan 3, 1064 GW Amsterdam, eerste 5 uur gratis parkeren (daarna €3,50 per uur)

Let op: in het Sloterparkbad verzorgen we onze trainingen en cursussen. Dit is dus geen verzend- of retouradres. Wil je een bestelling retour sturen gebruik dan het postadres deze vindt je op de contactpagina of op het retourformulier.

SCHRIJF JE IN VOOR DE
MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

Je ontvangt maximaal 1x per maand een nieuwsbrief.