OVER ONS

Onze enthousiaste coaches hebben allen op hoog (inter)nationaal niveau gezwommen en gecoacht, en gebruiken hun kennis en ervaring om jou beter, sneller en langer te leren zwemmen.

OVER PERSONAL SWIMMING

Personal Swimming is ontstaan vanuit liefde voor de zwemsport. Als voormalig Olympisch topzwemmers begonnen onze coaches jaren geleden met de simpele gedachte: iedereen kan beter leren zwemmen. Kennis en ervaring uit het topzwemmen werd daarmee gecombineerd, waarna de eerste borstcrawlcursus tot stand kwam.

In de jaren dat Personal Swimming inmiddels bezig is, is er veel veranderd. Wekelijks geven onze topcoaches training aan honderden zwemmers met uiteenlopende doelstellingen. Mensen die voor het eerst het water in springen, jonge zwemmers die bij een vereniging zijn aangesloten, enthousiaste open water zwemmers, gedreven triatleten en mensen die via het zwemmen fit willen zijn en blijven.

We begeleiden onze zwemmers in hun avontuur naar de zwaarste triatlons ter wereld, we steunen ze in hun route naar de mooiste open water wedstrijden en helpen ze op weg richting dat eerste baantje borstcrawl.

TOPZWEMMERS EN TOPCOACHES

Onze coaches hebben allen op hoog (inter)nationaal niveau gezwommen, gecoacht en gepresteerd. Bij Personal Swimming ontwikkelen, schrijven en begeleiden Olympiërs, Europees Kampioenen en Vice-Wereldkampioenen jouw trainingen. Laat jezelf inspireren en motiveren door onze voormalig topzwemmers, en ga zelf ook de uitdaging aan!

ONS TRAININGSAANBOD

We begeleiden onze zwemmers via diverse cursussen, trainingen en lessen. Natuurlijk begint het allemaal bij onze door Bas van Velthoven geschreven Borstcrawlcursus. Maar we hebben inmiddels ook de Schoolslagcursus, ontwikkeld door Lennart Stekelenburg. Dan is er de Kilometercursus, waar zwemmers zich onder begeleiding van Sebastiaan Verschuren en Tom Vangeneugden voorbereiden op een open water wedstrijd of triatlon.

Dagelijks worden er door Joost Reijns, Benno Kuipers en onze andere coaches tientallen cursisten begeleid met Privélessen. Daarnaast staat onder andere Nick Driebergen wekelijks aan de badrand om (Lange Afstand) Conditie Training te geven aan bijna tweehonderd zwemmers.

Tijdens deze trainingen worden technieken en methodes uit het topzwemmen gebruikt om je uit te leggen wat de ideale zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van leuke en uitdagende oefeningen.

Met al deze trainingsvormen weten we zeker dat we ook van jou een betere zwemmer kunnen maken. Kijk eens bij ons trainingsaanbod, kom een keer meetrainen of neem contact met ons op voor meer informatie, we staan je graag te woord. Tot snel in het zwembad!

Het Personal Swimming Team

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!