CORONA PROTOCOL

Om in deze periode op een verantwoorde manier te kunnen zwemmen, hebben we samen met het zwembad een protocol opgesteld. Heb je binnenkort een zwemtraining bij Personal Swimming? Houd je dan aan de volgende regels.

We blijven deze pagina updaten met de meest recente informatie over het Corona Protocol. Laatste update 17 februari 2022. Check ook de website van de Rijksoverheid voor de laatste updates omtrent de huidige Corona maatregelen.

CORONA MAATREGELEN: 

We gaan eindelijk weer verder versoepelen! Het eerste deel gaat in vanaf vrijdag 18 februari. Het tweede deel gaat in vanaf vrijdag 25 februari. Hieronder een kort overzicht met regels van het Corona Protocol voor als je komt zwemmen.


VANAF 18 FEBRUARI

1,5 meter afstand vervaltHet is niet meer nodig om anderhalve meter afstand te houden van elkaar.

Mondkapje niet langer verplicht

Het dragen van een mondkapje in het zwembad is niet langer verplicht.


VANAF 25 FEBRUARI

Coronatoegangsbewijs niet meer nodig

Om te komen zwemmen heb je niet langer het coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig.

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!