Corona Protocol2021-06-23T14:33:48+02:00

CORONA PROTOCOL

Om in deze periode op een verantwoorde manier te kunnen zwemmen, hebben we samen met het zwembad een protocol opgesteld. Heb je binnenkort een zwemtraining bij Personal Swimming? Houd je dan aan de volgende regels.

We blijven deze pagina updaten met de meest recente informatie over het Corona Protocol. Laatste update 23 juni.

Check ook de website van de Rijksoverheid voor de laatste updates omtrent de huidige Corona maatregelen.

CORONA MAATREGELEN

Vanwege de publieke functie van het zwembad is het dragen van een mondkapje nog steeds verplicht.

Blijf thuis bij de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging.

Houd (op de kant) 1,5 meter afstand van elkaar.

Dit is niet nodig tijdens het volgen van de zwemtraining. We merken dat veel mensen dit nog wel prettig vinden, houd daar rekening mee tijdens de training.

Hoe reserveer ik mijn training?2020-10-15T20:38:31+02:00

Via onze Eversports app of de agenda op de website kun je jouw training inplannen.

Je kunt bij een Group Training tot 1 uur van tevoren inplannen, en bij Personal Training tot 12 uur van tevoren. Voel je jezelf direct voor de training niet lekker worden? Stuur ons een bericht of bel ons dan meteen!

Waarom moet ik thuis mijn zwemkleding al aandoen?2020-05-11T21:18:51+02:00

Om tijd in de kleedhokjes zoveel mogelijk te beperken is het verplicht om je zwemkleding thuis aan te trekken. Vergeet niet om schoon ondergoed mee te nemen naar het zwembad.

Wat zijn de looproutes?2021-06-23T14:36:32+02:00

Per 26 juni zijn er geen aangepaste looproutes meer. Je kunt dan gewoon weer via de Hoofdingang van het zwembad naar binnen en naar buiten.

Hoe laat moet ik me melden bij de receptie?2020-05-11T21:18:56+02:00

We willen zo min mogelijk wachtende mensen bij de receptie, dus probeer om je kort op je training te melden. Je hebt je zwemkleding al aan, dus omkleden heb je in een paar seconden gedaan!

Hoeveel zwemmers zijn toegestaan tijdens de training?2020-05-11T21:19:45+02:00

Het aantal zwemmers tijdens de training is afhankelijk van het type activiteit. Als vuistregel hanteren we, volgens het Nationale Protocol Verantwoord Zwemmen, minimaal 10m2 per zwemmer. We hanteren daarnaast altijd de afstand van 1.5 meter tussen personen.

Is het zwemwater wel veilig?2020-05-11T21:19:37+02:00

Chloor heeft, volgens het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, een reducerende werking op de verspreiding van het coronavirus. Dit betekent dat het risico op verspreiding van het coronavirus in zwembaden gering is.

Kan ik als toeschouwer mee?2021-06-23T14:35:17+02:00

Per 26 juni is het weer toegestaan om als publiek aanwezig te zijn in het zwembad.

VERANTWOORD ZWEMMEN

Het Nationale Protocol Verantwoord Zwemmen wat er nu ligt, is ontwikkeld door verschillende partijen uit de zwembranche en is getoetst door de overheid en het RIVM.

We mogen zwemmen maar we willen dit wel op een zo veilig mogelijke manier doen. Als we ons allemaal aan de regels houden, dan kunnen we op deze manier blijven trainen.

CORONA PROTOCOL

Samen met het Sloterparkbad hebben we een invulling gegeven aan het protocol. Hierin hebben we de looproutes, hygiëneprotocollen en gedragsregels uitgewerkt en vormgegeven. De invulling lees je op deze pagina. In korte statements zie je onder de icoontjes de belangrijkste punten. Meer informatie vind je in de meest voorkomende vragen daaronder.

Heb je meer vragen? Neem dan contact met ons op.

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!

Coaches Personal Swimming
Lees meer over ons

Ga naar de bovenkant