Corona Protocol2021-11-29T13:49:14+01:00

CORONA PROTOCOL

Om in deze periode op een verantwoorde manier te kunnen zwemmen, hebben we samen met het zwembad een protocol opgesteld. Heb je binnenkort een zwemtraining bij Personal Swimming? Houd je dan aan de volgende regels.

We blijven deze pagina updaten met de meest recente informatie over het Corona Protocol. Laatste update 29 november.

Check ook de website van de Rijksoverheid voor de laatste updates omtrent de huidige Corona maatregelen.

CORONA MAATREGELEN

Vanaf zondag 28 november zijn de corona-maatregelen weer aangescherpt:
Deze treffen ons ook weer hard, omdat we door de sluiting vanaf 17.00 uur geen avondactiviteiten meer kunnen verzorgen. Hoewel we de maatregelen begrijpen, vinden we het ontzettend jammer dat we geen volwaardig programma kunnen draaien en aan veel van onze zwemmers geen training kunnen geven. De belangrijkste maatregelen vind je hieronder terug.

Voor toegang tot het zwembad is een coronatoegangsbewijs verplicht vanaf 18 jaar. Dit betekent dat een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code en een geldig legitimatiebewijs nodig is, om te komen zwemmen.

Houd 1,5 meter afstand van elkaar
Dit is niet nodig tijdens het volgen van de zwemtraining, maar we merken dat veel mensen dit nog wel prettig vinden. Houd hier rekening mee tijdens jouw volgende zwemtraining.

Het dragen van een mondkapje is bij binnenkomst verplicht. Op de zwembadvloer na het omkleden mag het mondkapje af.

Blijf thuis bij de volgende klachten:
neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging.

ROUTING BINNEN HET ZWEMBAD

Hieronder zie je de routing die we in het zwembad hanteren. Je komt binnen via de Hoofdingang. Hier krijg je bij de receptie een toegangsbandje en wordt bij het toegangspoortje je QR code gescand. Wacht op de beveiliger of jouw coach om deze code te scannen. Na het omkleden leg je jouw spullen in een kluisje (hier heb je een toegangsbandje voor nodig) en ga je lekker trainen. Je loopt vervolgens naar de andere kant van het zwembad voor de uitgang. Dit om de 1.5m te kunnen waarborgen in de gangen.

Ik volg een Personal Swimming cursus, wat nu?2021-11-29T15:05:30+01:00
Je hebt in de afgelopen periode een cursus met een aantal lessen of trainingen aangeschaft die niet door kunnen gaan vanwege Corona maatregelen. Op het moment dat we weer mogen zwemmen, plannen we nieuwe startdata voor onze cursussen.
Je ontvangt een voucher ter waarde van het cursusbedrag en kunt je inschrijven voor een cursus of training naar keuze, op de cursusdatum die jou het beste uitkomt. Dat mag ook ergens volgend zwemseizoen zijn.
  • Zou je cursus nog beginnen, dan krijg je een voucher waarmee je kunt inschrijven voor een nieuwe cursus.
  • Was je cursus reeds begonnen, dan krijg je een voucher ter waarde van de nog resterende lessen.
  • Mocht een voucher voor jou geen optie zijn, neem dan contact met ons op, dan kijken we of we een passende oplossing kunnen vinden.
Hoe reserveer ik mijn training?2020-10-15T20:38:31+02:00

Via onze Eversports app of de agenda op de website kun je jouw training inplannen.

Je kunt bij een Group Training tot 1 uur van tevoren inplannen, en bij Personal Training tot 12 uur van tevoren. Voel je jezelf direct voor de training niet lekker worden? Stuur ons een bericht of bel ons dan meteen!

Hoe laat moet ik me melden bij de receptie?2020-05-11T21:18:56+02:00

We willen zo min mogelijk wachtende mensen bij de receptie, dus probeer om je kort op je training te melden. Je hebt je zwemkleding al aan, dus omkleden heb je in een paar seconden gedaan!

Hoeveel zwemmers zijn toegestaan tijdens de training?2020-05-11T21:19:45+02:00

Het aantal zwemmers tijdens de training is afhankelijk van het type activiteit. Als vuistregel hanteren we, volgens het Nationale Protocol Verantwoord Zwemmen, minimaal 10m2 per zwemmer. We hanteren daarnaast altijd de afstand van 1.5 meter tussen personen.

Is het zwemwater wel veilig?2020-05-11T21:19:37+02:00

Chloor heeft, volgens het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, een reducerende werking op de verspreiding van het coronavirus. Dit betekent dat het risico op verspreiding van het coronavirus in zwembaden gering is.

Kan ik als toeschouwer mee?2021-06-23T14:35:17+02:00

Per 26 juni is het weer toegestaan om als publiek aanwezig te zijn in het zwembad.

VERANTWOORD ZWEMMEN

Het Nationale Protocol Verantwoord Zwemmen wat er nu ligt, is ontwikkeld door verschillende partijen uit de zwembranche en is getoetst door de overheid en het RIVM.

We mogen zwemmen maar we willen dit wel op een zo veilig mogelijke manier doen. Als we ons allemaal aan de regels houden, dan kunnen we op deze manier blijven trainen.

CORONA PROTOCOL

Samen met het Sloterparkbad hebben we een invulling gegeven aan het protocol. Hierin hebben we de looproutes, hygiëneprotocollen en gedragsregels uitgewerkt en vormgegeven. De invulling lees je op deze pagina. In korte statements zie je onder de icoontjes de belangrijkste punten. Meer informatie vind je in de meest voorkomende vragen daaronder.

Heb je meer vragen? Neem dan contact met ons op.

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!

Coaches Personal Swimming
Lees meer over ons

Ga naar de bovenkant