CONTACT

Heb je vragen of wil je meer van weten? Neem gerust contact met ons op!

VRAGEN OF MEER INFORMATIE?

Veel vragen hebben we al beantwoord, kijk eens op onze Veelgestelde Vragen pagina of het antwoord op jouw vraag erbij staat. Geen antwoord gevonden of wil je persoonlijk contact met ons? Je kunt op diverse manieren contact met ons opnemen, we staan je graag te woord.

Een overzicht met Corona maatregelen van Personal Swimming en het zwembad vind je op de pagina Corona Protocol.

Veelgestelde vragen

De snelste manier om contact te krijgen is door middel van de chatfunctie. Klik op het blauwe icoontje rechtsonder in beeld om in contact te komen met één van onze coaches.

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@personalswimming.nl of onderstaand contactformulier invullen. We proberen binnen 48 uur te reageren op je bericht.

CONTACTFORMULIER  PERSONAL SWIMMING

  E-mailadres: info@personalswimming.nl

  Telefoonnummer: +31 628 562 799
  Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 10-17u
  Nemen we niet op? Dan staat we waarschijnlijk training te geven! Stuur in dat geval een berichtje via de chatfunctie die je op deze pagina vindt.

  Personal Swimming
  Postbus 75063
  1070AB Amsterdam

  TRAININGSLOCATIE

  Optisport Sloterparkbad
  President Allendelaan 3

  Let op: in het Sloterparkbad verzorgen we onze trainingen en cursussen. Dit is dus geen verzend- of retouradres.

  BEREIKBAARHEID

  Het Sloterparkbad is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Daarnaast is parkeren gratis op het eigen terrein.


  SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

  Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

  SCHRIJF JE IN

  BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

  OVER ONS

  Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!

  Coaches Personal Swimming
  Lees meer over ons