CONTACT

Heb je vragen of wil je meer van weten? Neem gerust contact met ons op!

VRAGEN OF MEER INFORMATIE?

Veel vragen hebben we al beantwoord, kijk eens op onze Veelgestelde Vragen pagina of het antwoord op jouw vraag erbij staat. Geen antwoord gevonden of wil je persoonlijk contact met ons? Je kunt op diverse manieren contact met ons opnemen, we staan je graag te woord.

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@personalswimming.nl of onderstaand contactformulier invullen. We proberen binnen 48 uur te reageren op je bericht.

CONTACTFORMULIER

  PERSONAL SWIMMING

  E-mailadres: info@personalswimming.nl

  Telefoonnummer: +31 6 2856 2799

  Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag 13-17u. Een Whatsapp bericht sturen? Graag! We staan veel langs de rand van het zwembad waardoor we niet altijd de telefoon op kunnen nemen. Krijg je niet binnen 24 uur reactie? Stuur dan een e-mail of vul het contactformulier in.

  TRAININGSLOCATIE

  Optisport Sloterparkbad
  President Allendelaan 3

  Let op: in het Sloterparkbad verzorgen we onze trainingen en cursussen. Dit is dus geen verzend- of retouradres.

  BEREIKBAARHEID

  Het Sloterparkbad is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren op het Sloterparkbad terrein is de eerste 5 uur gratis, daarna bedragen de kosten €3,50 per uur.

  Personal Swimming Postadres
  Wout van Vliethof 26
  1384AD Weesp

  SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

  Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

  BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

  OVER ONS

  Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!