CLUB MAILING

Ben jij een fanatieke banenzwemmer of zwemliefhebber en lijkt het jouw leuk om elke week een inspirerende zwemmailing te ontvangen met een trainingsprogramma? Dan is de Club Mailing zeker iets voor jou!

EEN WEKELIJKSE DOSIS ZWEMINSPIRATIE

Met de Personal Swimming Club Mailing krijg jij een wekelijkse dosis zweminspiratie direct in je inbox. Elke mailing bevat techniekoefeningen, tips en een focuspunt. Daarnaast kun je aan de slag met een trainingsprogramma.

De Club Mailing wordt specifiek gemaakt voor zwemmers die wekelijks zelfstandig trainen of willen gaan trainen die daarbij wel wat extra motivatie en inspiratie kunnen gebruiken. Ben jij een fanatieke banenzwemmer of zwemliefhebber? Dan is de Club Mailing zeker iets voor jou! Bekijk hier een voorbeeld van de Club Mailing!

CLUB MAILING
ELKE WEEK EEN MAILING MET ZWEMPROGRAMMA VANAF €0,99 PER MAAND

VOOR WIE

De Club Mailing is gemaakt voor zwemmers die minimaal honderd meter borstcrawl achter elkaar kunnen zwemmen. Programma’s van de Club Mailing worden uitgewerkt in twee verschillende zwem niveaus. Zwemprogramma’s van niveau 2 zijn ongeveer 300 tot 500m langer per training. Een programma van niveau 1 bestaat gemiddeld uit 1500 tot 2100 meter en een programma voor niveau 2 uit 2000 tot 2500 meter.

Heb je een Conditie Training Abonnement? Dan is het niet nodig om je aan te melden voor de Club Mailing deze zit bij het Conditie Abonnement inbegrepen.

Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem contact met ons op, we adviseren je graag.

MEER INFORMATIE

Naast zwemkleding, een zwembril en eventueel een badmuts, raden wij de volgende materialen aan:

In onze zelfstandig zwemtrainingen van de Club Mailing wordt vaak gebruik gemaakt van een aantal basis zwemmaterialen zoals een plank en beendrijver. Paddles en zoomers zijn een optie maar zeker aan te raden om het maximale uit je trainingen te halen! Heb je nog geen van deze zwemmaterialen bekijk het Conditie Pakket in onze webshop.

Alle benodigdheden voor de Club Mailing zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

We hebben twee verschillende abonnementen voor de Club Mailing: een Club Mailing Abonnement en een Club Mailing Jaar Abonnement.

Het Club Mailing Abonnement is een doorlopend abonnement welke jaarlijks automatisch wordt verlengd.

Het Club Mailing Jaar Abonnement is een abonnement van 12 maanden en stopt automatisch na 1 jaar.

Het Club Mailing Jaar Abonnement is eenmalig €15,- of in combinatie met een waterdichte hoes eenmalig €28,95. Bij het Club Mailing Abonnement heb je de keuze om maandelijks €0,99 of jaarlijks €11,85 te betalen.

Kies je voor een doorlopend Club Mailing Abonnement, dan vindt de eerste betaling bij inschrijving plaats door een online Ideal betaling. De betalingen die volgen (maandelijks of jaarlijks afhankelijk van het gekozen abonnement) zullen via SEPA automatische incasso zijn.

Het Club Mailing Abonnement is een abonnement van 12 maanden en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Indien het abonnement na een jaar is verlengd voor onbepaalde tijd, is deze op ieder moment opzegbaar met een opzegtermijn van 30 dagen. Het teveel betaalde lidmaatschapsgeld zal voor zover van toepassing worden geretourneerd indien de overeenkomst wordt beëindigd

NEEM EEN ABONNEMENT OP DE CLUB MAILING!

WAT KUN JE VERWACHTEN

WEKELIJKSE MAILING

Met de Personal Swimming Club Mailing inspireren en motiveren we je om iedere week mooie zwemmeters te maken. Elke mailing bevat uitgebreide informatie over het trainingsonderwerp van die week en één of meerdere techniekoefeningen, die naast een tekstuele uitleg ook op youtube te bekijken zijn. Daarnaast ontvang je een zelfstandige zwemtraining met uitleg en focuspunten om je techniek en conditie te verbeteren. Het trainingsprogramma van ongeveer een uur is gemaakt voor twee verschillende niveaus. Bekijk hier een voorbeeld van de Club Mailing!

ZELFSTANDIG PROGRAMMA

Een trainingsprogramma van de Club Mailing bestaat uit een warming-up, een techniekblok, een conditieset en een cooling-down. Afwisselend bestaat het programma uit een duur, midden lange afstand of sprint setjes. Ook worden er uitstapjes gemaakt naar andere zwemslagen, alles met als doel om een completere zwemmer te worden. Hierbij ligt de nadruk op de borstcrawl slag.

De trainingen zijn gemaakt om zelfstandig uitvoeren en je eigen bad, of zwembad in buurt. Dit kan in zowel een 25m als een 50m-bad.

OVERZICHT ZELFSTANDIG TRAININGSAANBOD

CLUB MAILING ABONNEMENT

VANAF €0,99 PER MAAND OF €11,95 PER JAAR

52 mailings + zwemprogramma

Ontvang elke week een inspirerende zwemmailing met tips techniekoefeningen en bijbehorend trainingsprogramma!

TRAINING
PACKS

VANAF €5,95 PER PACK

minimaal 5 zwemprogramma’s

Ontvang de trainingsprogramma’s direct in je inbox, je kunt gelijk aan de slag! De Packs hebben verschillende training thema’s.

TRIATLON ZWEMPLAN

12 WEEKS PLAN €94,95

wekelijkse mailing met 3 programma’s

Leer met dit plan het zwemmen van een langere afstand in borstcrawl. Stoom jezelf met 24 zwem- en 12 landtrainingen klaar voor een piekmoment.

ZELFSTANDIGE TRAINING

VANAF €7,50 PER TRAINING

incl. toegang tot het zwembad

Voor zwemmers die bij ons trainen of een cursus volgen bieden we een extra trainingsmoment om zelf aan je techniek en conditie te werken

ELKE WEEK TECHNIEK

Uiteraard werk met de Zelfstandig zwemprogramma’s uit de Club Mailing aan je zwemconditie, daarnaast bevat elke training een techniek blok. Tijdens het techniekblok werk je aan een specifiek onderdeel van de techniek. Dit is bijvoorbeeld de doorhaal, de inzet van de hoge elleboog, de overhaal, de uitduw, het zwemritme of de rotatie. Iedere week behandelen we een nieuw onderwerp of gaan hier dieper op in. Van de techniek oefeningen ontvang je wekelijks een video en uitleg via de Club Mailing. Om je te inspireren hiernaast een voorbeeld van een techniek video.

CONDITIEPAKKET

Met deze zwemmaterialen heb je een zeer complete set om alle techniek oefeningen en training sets uit te kunnen voeren van de Club Mailing. Profiteer van het pakketvoordeel en shop nu!

WATERDICHTE HOES

De zwemschema’s leg je eenvoudig aan de badrand met gebruik van de waterdichte en herbruikbare A4 hoes van Ortlieb. Schaf hem in combinatie met de Club Mailing met korting aan!

WIL JE EERST ONDER BEGELEIDING KOMEN ZWEMMEN?

We hebben fantastische cursussen en trainingen klaarstaan om jou beter te leren zwemmen. Van borstcrawl tot vlinderslag, van het keerpunt tot open water zwemmen.

TECHNIEK UPGRADE

Toe aan techniek verbetering? Upgrade jouw borstcrawl slag tijdens de 4 Techniek Upgrade trainingen!

SMALL GROUP TRAINING

Ga aan de slag met een eigen trainingsgroep! Werk samen met één van onze trainers aan jullie borstcrawl.

PRIVÉLES

Met intensieve en persoonlijke begeleiding werken we aan jouw verbeterpunten.

VERBETER JE ZWEMTECHNIEK ONDER BEGELEIDING VAN OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

SCHRIJF JE IN VOOR DE
MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

Je ontvangt maximaal 1x per maand een nieuwsbrief.